11 травня 2016 22:48
5

Роман ЗОЗУЛЯ: "Хочу извиниться перед всеми болельщиками Украины"

Форвард "Днепра" Роман Зозуля на своей странице в Фейсбук извинился за своё поведение после окончания полуфинального матча Кубка Украины между "Зарёй" и "Днепром".


"Хочу вибачитися перед всіма футбольними вболівальниками України за свою агресивну поведінку після закінчення матчу Зоря - Дніпро! Усвідомлюю, що жодні емоції не можуть виправдати мої дії після фінального свистка! Чесно кажучи, я дуже хотів допомогти своїм партнерам вперше за 12 років вибороти право у фіналі Кубка України, але змушений був дивитися матч серед вболівальників! Емоційне середовище додало розчарування від результату матчу! Усвідомлюю, що моя нестримність заслуговує на покарання! Тому щиро прошу пробачення! Відразу після гри, коли спали емоції, я зайшов до судівської кімнати, де так само особисто вибачився перед арбітром матчу Анатолієм Абдулою та всією бригадою за свою агресивну поведінку!"


Напомним, после финального свистка в матче между "Зарёй" и "Днепром" вспыхнула потасовка, активным участником которой был Роман Зозуля.

молодець хоч розуміє що неправий
Кого кого, а судей как и политиков наших, можно не то что бить привселюдно, их на столбах надо вешать.
как бы я к нему не относился, но все же..
Ярмола учись
Сховати
ALDI, Зозуля вибачився, бо він відверто неправий тут, зірвався, хоча сам і не приймав участі в матчі. А Ярмоленко просто дав копняка вискочкам, перед якими вибачатися не потрібно, і не бив арбітра, нікому не погрожував з піною біля рота.
слова настоящего мужчины!