15 квітня 2016 17:15
3

КДК ФФУ засчитал "Говерле" поражение в матчах чемпионата Украины

Контрольно–дисциплінарний комітет ФФУ інформує, що на засіданні 15 квітня 2016 року серед інших були прийняті наступні рішення:


За результатами розгляду справи «Про участь відсторонених від участі у змаганнях гравця ФК «Говерла» (Ужгород) В. Ягодінскіса та тренера ФК «Говерла» (Ужгород) О. Величка у матчі 20-го туру «Ліги Парі-Матч» 03.04.2016 року ФК «Говерла» (Ужгород) - ФК «Олімпік» (Донецьк) зарахувати ужгородській команді технічну поразку з рахунком 0:3, а донецькій, відповідно, технічну перемогу з рахунком 3:0. Також «Говерла» має сплатити обов'язковий грошовий внесок у розмірі 20 тисяч гривень.


За результатами розгляду справи «Про участь відсторонених від участі у змаганнях гравця ФК «Говерла» (Ужгород) В. Ягодінскіса та тренера ФК «Говерла» (Ужгород) О. Величка у матчі 21-го туру «Ліги Парі-Матч» 09.04.2016 року ФК «Чорноморець» (Одеса) - ФК «Говерла» (Ужгород) зарахувати ужгородській команді технічну поразку з рахунком 0:3, а одеській, відповідно, технічну перемогу з рахунком 3:0. Також «Говерла» має сплатити обов'язковий грошовий внесок у розмірі 40 тисяч гривень.


Вот и вырисовывается 3 лишний кроме Метазапа и Волыни...Непонятно что с МХ.
Сховати
Василий, У МХ 25 миллионов долларов долга. Минус 4 команды, заходят 2.
Сховати
Мечтатель, ну пока официально покидают 3...А с МХ думается мне ,будут тянуть до последнего - ведь много у кого в Харькове в голове мечта - Ярославский.