28 вересня 2015 15:04
5

СМИ: "Волынь" намерена усилиться экс-динамовцем

За інформацією видання «Волинь. info» півзахисник Андрій Богданов у найближчі дні стане футболістом луцької «Волині».


Вихованець київського «Динамо» вже тренується з футболістами «Волині». Вчора Андрій був присутнім на матчі «Карпат» та «Волині». Інформацію про імовірний трансфер Богданова озвучив і коментатор зустрічі – Володимир Кобельков.


Свій шлях у футболі Андрій Богданов розпочав у третій команді київського «Динамо». Після цього центральний півзахисник грав за київський «Арсенал», «Олександрію», встиг спробувати себе в основному складі «Динамо» та провести 9 матчів за «Металіст». Розірвавши контракт із харківською командою, футболіст провів сезон у грецькому «Ерготелісі». Останній клуб Богданова – російський «Ростов». Щоправда, футболіст так і не дебютував у складі команди із берегів Дону.


Лучанам Андрій Богданов може дістатися безкоштовно, адже футболіст перебуває у статусі вільного агента. Нагадаємо, що на перегляді у Луцьку знаходиться ще один потенційний новобранець, протаже Майкла Бабатунде – таємничий форвард з Нігерії.

Вот такой уровень брал себе Блохин!
Народ! Ну ви вже вибачайте, але як з дуба звалились, вірніше з сайта присвяченому кьорлінгу! Ну який Сидорчук? Який Кучук? Цьому персонажу до Сидорчука як до полюса рачки! І де він сильно при Кучуку виглядав? Чи може так як Кравченко з Безусом та Селіним у Ворсклі?! Богданов - слабкий гравець з пішоходними даними і його рівень підвалини ліги!
Не хуже Сидорчука.
Сховати
Мыслитель, хуже! В том то и дело. Если человек слабее Сидорчука, то какое Динамо?
Сховати
Евгений Сидаш, при Кучуке сильно смотрелся. Потом не захотел ждать шанса В динамо Блохина, снизил требования к себе (Метал, Мордовия).