24 вересня 2015 14:03
2

КДК снял с "Карпат" запрет на проведение трансферов

На сьогоднішньому засіданні КДК ФФУ було ухвалено рішення зняти із ФК «Карпати» заборону на проведення трансферної діяльності. Таким чином, уже від п’ятниці львівський клуб зможе заявляти вільних агентів, а з початком нового трансферного вікна повноцінно працювати на трансферному ринку. Про це Інформаційному центру ФК «Карпати» повідомив в.о. генерального директора Юрій Дячук-Ставицький.


«Насправді, це було одне з найважливіших засідань Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України за весь час життя нашого клубу. Зі сторони клубу ми показали виконану і проведену роботу щодо проблемних питань, відповідно, це просто не могло залишитися непоміченим. Власне, нещодавно до нас приїжджали керівники ФФУ та Прем’єр-ліги, які відзначили дуже позитивну динаміку зрушень і були готові підтримати наш клуб під час вирішення наболілих проблем. Зважаючи на все це, КДК зняв із «Карпат» заборону проводити трансферну діяльність, тому поки що ми матимемо змогу заявляти вільних агентів, аж до відкриття трансферного вікна. Далі уже ми зможемо повноцінно працювати на трансферному ринку».

«Разом зі мною були наші клубні юристи, які отримають усі необхідні документи. Також про рішення КДК уже знає і Прем’єр-ліга. Звичайно, у нас ще не все вирішено, є проблеми, які необхідно залагоджувати. Але в загальному наші дії оцінили справедливо. У Федерації знають, що в клубі вчасно виплачується заробітна плата, що клуб постійно розвиває свою інфраструктуру, працює з дітьми тощо. Керівництво Федерації, з яким я теж зустрічався, сказало, що вірить в роботу нашого Почесного президента Петра Петровича Димінського. Вони вірять, що він зможе знову вивести клуб на високий рівень і зробити все для того, аби команда представляла нашу державу в єврокубках».

«Тепер, думаю, перед командою можна ставити завдання. Сподіваюся, їх ми озвучимо на зустрічі з уболівальниками, що відбудеться у п’ятницю ввечері, перед матчем проти луцької «Волині». Але для цього ми будемо зараз шукати гравців, які зможуть підсилити нашу команду. Разом із головним тренером проведемо роботу в цьому напрямку» – підсумував Юрій Дячук-Ставицький.

ШвеДский лям потратят
Сховати
Gary, уже потратили. Долги погашены