13 липня 2015 19:56
4

Слабая кость сломалась, но не Теодорчик. "Вернусь еще сильнее!"

Лукаш Теодорчик перейшов у «Динамо» з познаньського «Леха» в серпні 2014 року. В своїй кар’єрі пережив вже чотири операції. Останню травму, перелом малої гомілкової кістки, лікує у клініці «ОртоМедСпорт» в Лодзі. Що у нього чути, і як проходить реабілітація?

Лукаш: Встаю вранці, о сьомій. Душ, сніданок, іду на перше тренування. Повертаюся, щось перекушу, трошки кімарну і далі друге тренування. Повертаюся, іду в басейн, якщо є сили, то і в тренажерний зал, вечеря - ось так виглядає мій день.

"Слабка кістка зламалася, мене не зламати"

Все було добре, ми грали в півфіналі Кубка України і вигравали з великим рахунком. Суддя додав пять хвилин і на третій доданій хвилині десь в районі 20-го метра захисник забрав у мене м’яч. І кістка зламалася. Нога підвернулася, відчув біль і трохи потемніло в очах. А пізніше роздягальня, лікарня, гіпс і дім.

Такі моменти не забуваються, і цей момент, цей біль був подібний до того, який я вже пережив кілька років тому.

Я з таких гравців, які не часто покидають поле на носилках і не сходять з поля, якщо щось легко потягнуть. Хлопці сказали, що якщо вже мене винесли, то сталося щось дійсно серйозне.

Тепер ми граємо в груповому етапі Ліги чемпіонів, тренер дзвонить, підписали нових нападників... Коли повернуся, напевно не буде легше, ніж до цього, але я вже в курсі всього, кілька голів вже забив, показав, на що я здібний, і всі це добре знають.

Все буде залежати від того, як я попрацюю тут. Я ж не можу повернутися, скажімо, через три місяці і ще далі набирати форму, навпаки - я одразу мушу бути готовим і показати, що добре попрацював.

Лікар: Починати завжди тяжко, у Лукаша були проблеми з дисципліною - він спочатку відміняв зустрічі з персональним тренером, але на щастя це у минулому, зараз він виріс і є добрим прикладом для інших.

Фізіотерапевт: Як кожен футболіст, Лукаш хоче якнайшвидше повернутися на поле, якнайбільше тренуватися з м’ячем, - і тут треба його зупиняти.

Лукаш: Напевно зараз я дещо сильніший від того часу, і точно знаю, що все зможу. Кістка надламалася, але я ні, і думаю, що повернуся ще міцнішим, ніж я був.

По материалам Pprzeglad sportowy

Ми всі чекаємо на тебе, Тео! Нехай у тебе на полі все виходить!
Czekamy. Do zobaczenia, Teo!
Вот такие игроки нужны Динамо, а не Мбо, Ленс и Бельанда!!!
Сховати
Особенно Ленс, которого заменить некем (и не нужно писать про дедушку Гусева или сырую молодежь). Может и Ярмоленко нам не нужен?