30 травня 2015 17:20
9

Шовковский достиг отметки в 400 матчей в чемпионатах Украины

Голкипер киевского "Динамо" Александр Шовковский вышел в основе "бело-синих" в матче 26-го тура чемпионата против запорожского "Металлурга", который стал для него 400-м в Премьер-лиге (высшей лиге) национального первенства.

Отметим, что СаШо стал третьим футболистом, который достиг этой отметки после Александра Чижевского и Олега Шелаева, на счету которых 401 и 412 матчей соответственно.

СаШо прекрасный голкипер, но время его вышло. Хави тоже мог бы еще пару лет за Барсу отыграть на самом высоком уровне, но не отыграет, т.к. конкурировать с молодыми уже не может.
сколько можно? дай уже Рыбке вернуть уверенность и былое мастерство,потому что от тебя толку в 40+ лет ну прости 20%,а у Рыбки от пребывании на лавке скил не прибавится.Как по мне плохая новость!
Вот на этом надо уже и заканчивать было. Круглое число, болельщики еще любят. А то так лажать как сегодня - это уже не дело. А если подобное будет в матче ЛЧ? Богуш и Бойко после игр против Интера и Шерифа так и закончили карьеру в Динамо. Люблю его как человека, хотелось бы его дальше видеть в клубе, но не в воротах, а на более высоких должностях.
Сховати
це вже реально упереджене відношення! Де ж він налажав?? В першому голі на такі підрізки, ще й головою, голкіперам завжди тяжко реагувать. А при другому м"яч перед самими руками підскочив..не пощастило...буває. То в якому з голів він помилився? Навпаки декілька разів врятував після серйозних ударів
Сховати
Другий гол він почав ловити м'яч, а треба було просто відбити вбік і ніяких проблем. Такі удари є в кожному матчі і пропускати їх негоже. Ладно тут - образливо, але все забудуть. А якщо так буде на останніх хвилинах матчу проти уявного Порту в Лізі чемпіонів? або через три дні у фіналі кубка? Я не хочу щоб легенда клубу перетворилась на футболіста, який буде винен у подібних речах. Все треба завершувати вчасно.
Сховати
Та нічого він там не ловив. Повтор подивись уважніше. Там перед самими руками м"яч підстрибнув через неякісний газон. В такому моменті ніякий голкіпер не врятував би. І всі вже мабуть забули як Сашо з фіалками в обох матчах "тащив", і в останньому матчі з кротами. Не треба заглядать в паспорт, Рибка зараз явно не кращий, а Коваль тим більше.
Сховати
Ну так практика треба і буде Рибка хорошим. Он Бойко теж як в Динамо лажав, бо за спиною Шовковського сидів. А зараз кращий воротар Ліги Європи, Рома цікавиться. Профукали голкіпера. Той же Рибка теж в Динамо на лавці сидів за спиною Шовковського, а в Шахтар перейшов і феєрив, бо в основі був стабільно, а в нас на лавці...
фіалками в обох матчах "тащив" не смеши он нам все голи и привьоз сашо пора на пенсию
ой, набросились. а кто сегодня не лажал. а?