30 травня 2015 00:28

Ультрас "Динамо": "Пиротехнику прибережем на матч против "Шахтера"

Ультрас "Динамо" на своей странице в Facebook поделились информацией касательно поведения на сегодняшнем матче против запорожского "Металлурга".

1. Якщо хтось пропустив, матч Динамо - Металург З відбудеться на стадіоні Динамо і почнеться о 17:00, наші сектори 20-24 і абонементи завтра працюють.

2. На матч не готується нічого грандіозного, тому прибережіть піротехніку на фінал Кубку, завтра матч БЕЗ ПІРО. Також не буде палок для розтяжок і прапорів, не буде продажу стафу. Кому дуже потрібен стаф - можете перед матчем заїхати в наш магазин, він працюватиме до 16:30...

3. Після гри маєте дві опції на вибір: поїхати на концерт-вшанування чемпіонів, або поїхати підтримати наших львівських друзів на матч Шахтар - Карпати.

4. Для тих, хто їде на концерт - шоу відбудеться на НСК Олімпійський, початок о 20:00, зайти можна по наших чорних абонементах. Загалом фанати мали б розміщатись в секторах 41-43, але скоріш за все по абонементу можна буде потрапити і в фан-зону. Жодних організованих акцій чи зборів від WBC не буде, кожен відпочиває так, як вважає за потрібне. Організатори обіцяють виступи Тартака, Козак Систем, ВВ та ОЕ.

5. Для тих, хто їде на гру Карпат - матч відбудеться на Оболонь-Арені, початок о 19:30, вартість квитка на гостьовий сектор - 20 грн. Фанати Карпат останнім часом практикують на своєму секторі зелений дрес-код, тому якщо йдете на гостьовий, то правилом хорошого тону було б мати зелений, чи хоча б білий одяг. Ну і знати заряди само собою...