25 березня 2015 12:02
14

Макаренко приступил к беговой работе

Защитник киевского «Динамо» Евгений Макаренко, который продолжает восстанавливаться после травмы и операции на ахилловом сухожилии, уже приступил к беговой работе.

Во время нагрузок футболист все еще чувствует небольшой дискомфорт, но с каждым днем он все меньше и меньше. В скором времени динамовец начнет беговые упражнения с ускорениями, а затем приступит к работе с мячом. После этого можно будет прогнозировать сроки возвращения Евгения в общую группу.

Дайте спокойно парню вылечиться,а тренер уже без вашей помощи решит какого буратину на каком берегу и на кого менять.Главное,нам берегов не путать.
Щось не так? Чи форум не для того щоб оставляти тут коментарі? Тож в чому справа? Я десь не так і не по темі висловився? Щось не подобається, можна не читати, ніхто не силує. А самому зарозумілому усьовішнєму недолуго щось по темі прокоментувати, чи взападло, по причині "Я Бог"?
Сховати
Да просто не нужно писать всякий бред. С каких пор позиция Ленса левого хава стала для Макаренко родной?И с чего вдруг он должен играть в сборной на позиции правого бека (вместо какого то мифического " дуратино ") ?
Сховати
Не хотів відповідати, але змушений дещо вказати! 1. Про позицію Макаренко див. вище. 2. Всі помиляються і я не думаю, що якщо вам хтось зустрівся на вулиці й зробив якусь помилку, будь-яку, навіть не зовсім культурно, то Ви, шановний, зразу ж кинулися в такій нагловатій формі когось виправляти! Тож вибачайте, що я в запарі переплутав лівий і правий фланг. Нічого, потренуюсь - сіно-солома. 3. А от на лівому фланзі в нас на жаль як-раз не міфічний дуратіно:(
ты какой-то такой мерзопакостный. Уверен, в реальной жизни у тебя мало собеседников.
Сховати
Більш чим дехто може уявити. І тут є одна причина, причому важлива, - не дозволяю собі хамства, навіть на кшталт "мерзопакостный", та лицемірства.
Сховати
Вполне допускаю. Зачастую в интернете у людей проявляются самые черные черты характера :)
Ну й славно. І Антунеша підперти треба, і, при необхідності, замінити Ленса, зігравши на своєму звичному місці. Та й збірній потрібен правий захисник, а не дуратіно
Сховати
Вот лишь бы хоть что то да написать... При чем во всех постах
Макаренко никогда не играл левого хава. До перевода в оборону он играл опорного.
Сховати
Макаренко грав лівого хава (він сам десь був озвучував). Навіть інколи нападника. І це було ближче до народження, тому й написано "рідна позиція". А вже в академії його почали ставити в цент півзахисту. Сказати, що з нього почали ліпити чистого опорника теж не можна. Хоч в Динамо прослідковувалась якась дивна тенденція, в гонитві за універсалізацією наплодили купу опорників. А от Макаренко і тепер, граючи в захисті, більше схильний до атакуючих дій. ось я й припустив, що він цілком не погано може зіграти на цій позиції.
у Грозного, в Говерлі, пригадую, декілька раз грав і ЦАПа.
Сховати
Он у Грозного не играл. Тогда тренером был Севидов
Сховати
да-да... попутав, біс забирай. соррі.