21 березня 2015 21:36
10

Сидорчук травмирован и не поможет сборной

 

Півзахисник Сергій Сидорчук  не зможе допомогти збірній України у важливому матчі кваліфікації Євро-2016 проти Іспанії. У матчі 1/8 фіналу Ліги Європи проти «Евертона» Сергій отримав травму. 

- Це травматичне ушкодження напівсухожильного м’яза лівого стегна, - розповів головний лікар національної команди Сергій Дереповський, - на жаль, до матчу проти іспанців Сидорчук не встигне відновитися. Після вивчення результатів МРТ, проведення обстеження гравця у таборі збірної та консультації з головним лікарем «Динамо» Леонідом Мироновим,  було  прийнято рішення відправити його у розташування клубу,  для проведення необхідного лікування. 

За винятком Сидорчука, решта футболістів, котрі вже прибули у розташування головної команди, провели сьогодні вечірнє тренування на полі НТБ «Динамо» у Кончі-Заспі. Нагадаємо, що «легіонери» збірної прибудуть невдовзі: Денис Олійник  у неділю, а Анатолій Тимощук – у понеділок.

 

Да,включили вместо Сидорчука,здорово!Он заслужил!
можно и Рыбалку из резерва ... разве ещё есть сомнения у кого-то кроме Фоменко ?
Сховати
На одной позиции с Сидорчуком играет Гармаш, а не Рыбалка. Рыбалку вызовут, только если Степаненко или Тимощук не смогут играть.
Сховати
уже вызвали Рыбалку
Сховати
Он в резервном списке вроде.
да, действительно, вызвали.
Спасибо,я ориентируюсь кто на какой позиции играет... а вы считаете,что Степаненко и Тимощук в теперешней форме сильнее Рыбалки? Ещё Ротань может закрыть эту позицию в случае чего,но конечно тренеру виднее,а мы имеем право на форуме обменяться мнениями)
Сховати
Я считаю, что Рыбалка как раз сильнее. Просто говорено было, что Фоменко видит функции опорника по-другому, чем Ребров, в плане, "забрал мяч - отдал ближнему".
Рыбалку перевели из резервного состава в основной?Рыбка приехал,а насчёт Рыбалки не нашёл информации...
Сховати
http://www.dynamomania.com/news/280169-rybalka-vyzvan-v-sbornuyu-vmesto-sidorchuka