30 листопада 2014 13:08
3

Из-за погодных условий "Динамо" не смогло приземлиться в Полтаве

Сьогодні о 19:30 у Полтаві, на стадіоні «Ворскла» ім. Олексія Бутовського, розпочнеться поєдинок 14-го туру Прем’єр-ліги між місцевою «Ворсклою» та лідером чемпіонату, київським «Динамо».

Динамівці прибули до Полтави вчора ввечері, причому, не без пригод.

Трохи менше, ніж за годину після  вильоту літак з командою мав приземлитися у Полтаві, проте через погодні умови аеропорт не зміг його прийняти. Динамівцям довелося летіти аж до Харкова, а вже звідти автобусом добиратися до Полтави.

Через кілька годин подорожі наша команда зупинилася у чотиризірковому «Палаццо Прем’єр Готель», що знаходиться у центрі міста.

Готель розташований на перетині двох центральних вулиць міста - Гоголя і Пушкіна, в декількох хвилинах ходьби від головних історичних і архітектурних пам'яток: театру ім. Гоголя, пам'ятника Слави, Круглої площі, Краєзнавчого музею, Білої альтанки та Успенського Собору.

Як уже зрозуміло, Полтава зустріла динамівську команду морозною, сніжною погодою – вчора ввечері стовпчики термометрів показували близько -4°C, йшов сніг. Сьогодні у місті хмарно і холодно – на вечір синоптики прогнозують усі -6°С.

На сьогодні у команди звичний, як для дня матчу, розпорядок – нетривала прогулянка, обід, відпочинок, передматчева установка та виїзд на гру.

Тим часом, уранці вже відбулася традиційна передматчева нарада, на якій було затверджено, в яких комплектах форми гратимуть команди.

Господарі, як і в матчі минулого сезону (на фото) одягнуть білі комплекти, а динамівці вийдуть на гру у виїзній, синій смугастій формі. Голкіпер «Динамо» гратиме у зеленому светрі, «Ворскли» – у червоному. Арбітри працюватимуть на матчі у чорній формі.

Через несприятливі погодні умови, сніг та мороз, на матчі очікується близько п’яти тисяч глядачів.

Да игру нужно было проводить в понедельник. Ведь Днепр играл как и мы в еврокубках в четверг,но в ЧУ играет завтра. Чем Динамо хуже ?
Сховати
..тем, что ссачковцы отказались, слишком хорошая им премия обещана.
Как бы ничьей дело не кончилось... Тьфу-тьфу!