24 листопада 2014 19:33
8

Смешанный состав "Динамо" обыграл "Динамо-2". На просмотре Боян

Завершивши першу частину сезону перемогою над алчевською «Сталлю», друга динамівська команда не пішла у відпустку, а продовжила тренуватися.

 
Зараз підопічні Олександра Хацкевича проводять заняття через день, і продовжать працювати в такому режимі до кінця листопада.
 
У понеділок «Динамо-2» провело контрольний спаринг з першою командою, в якому були задіяні футболісти, які не брали участі в недільному матчі з запорізьким «Металургом», а також ті, хто провів на полі мало ігрового часу. Грали команди два тайми по 30 хвилин. Завдяки двом забитим в другому таймі м'ячам перемогу здобув умовно основний склад. Спочатку Калитвинцев прострілив з флангу, і Рижук, намагаючись вибити м'яч, зрізав його у власні ворота. А на останній хвилині подвоїв перевагу Безус, якому вдався відмінний прямий удар.
 
Слід зазначити, що в перерві нападники Теодорчик і Мбокані помінялися командами: перший на другий тайм вийшов у складі «Динамо-2», а другий перейшов в основний склад. Також за другу динамівську команду зіграв хорватський футболіст на ім'я Боян, який знаходиться на перегляді, і діяв на лівому фланзі півзахисту. Останні хвилин п'ять матчу «Динамо-2» догравало у меншості, оскільки пошкодження отримав центральний захисник Антон Братков.
 
Цього тижня друга динамівська команда проведе тренування ще в середу, п'ятницю та неділю. В останній день тижня футболісти відправляться у відпустку, яка орієнтовно триватиме до середини січня. Але точна дата повернення команди після відпочинку ще буде уточнюватися.
 
«Динамо» - «Динамо-2» - 2:0 (0:0)

«Динамо»: Рибка, Бетао, Бурда, Болденков, Спічка, Гусєв, Калитвинцев, Сидорчук, Буяльський, Безус, Теодорчик (Мбокані, 31).
 
«Динамо-2»: Бущан, Трубочкін, Рижук, Братков, Чорноморець, Боян, Морозенко, Аруна, Полярус, Мбокані (Теодорчик, 31), Хобленко (Маїк, 31).
 
Голи: Рижук (48, автогол), Безус (60).
Договорняк, небось.
Киркич???)))
http://football.sport.ua/news/146015 надеюсь не этот )
Сховати
Читать умеете? Хорват Боян, а этот Босниец
Сховати
Виноват, проглядел (
Я уже подумал который Кркич...) Есть у кого инфа по этому хорвату? интересно
А коли він взагалі востаннє грав за основу? Ще у вересні? Якось непомітно "щезає", як і Аруна. Тепер Ребров більше Буяльському довіряє.
Чого Калитвинцева не було в заявці на матч в Запоріжжі? Проштрафився?