24 серпня 2014 11:33
10

Сергей РЕБРОВ: "Президент работает над вопросом трансферов, и это касается не только нападающего, но и других позиций"

Головний тренер «Динамо» Сергій Ребров відповів на питання журналістів після матчу із «Зіркою» (1:3).

- Важка гра. Хочу подякувати хлопцям за перемогу. Але, в той же час, було багато помилок в обороні, будемо їх аналізувати. Але на даному етапі головне, що виграли та пройшли далі.

- В якій формі зараз перебуває Ленс?

- Було видно, що Джермейн витратив багато сил як у першому, так і в другому таймах. Мабуть, він ще не готовий на 90 хвилин, тому не хотілося ризикувати його здоров’ям, оскільки це важливий гравець для нашої команди.

- Можете оцінити дебют Микити Бурди в основній команді? Чи не хотілося поставити молодих гравців на інші позиції – приміром, із перших хвилин випустити Буяльського?

- Ми могли з «Олімпіком» поставити молодих гравців до складу, але зіграли 0:0. Для нас кожен матч важливий, тим паче кубкова зустріч, яка складається з однієї гри. У той же час, і зараз було достатньо замін – хтось пропускав через дискваліфікацію, хтось травмований. Можна взагалі всю молодь випустити, але це важко. Ті ж хлопці, які сьогодні вийшли, добре попрацювали, за що я їм вдячний.

- У другому таймі «Зірці» вдалося перехопити ініціативу. Це пов’язано з тим, що ваші підопічні розслабилася, або це заслуга кіровоградців?

- Тут зіграли обидва фактори, але, безперечно, більше заслуга кіровоградців. Щодо своєї команди, то, забивши м’яча на другій хвилині, будь-яка команда відчує впевненість. Але навіть за такої ситуації футболісти «Зірки» грали дисципліновано та організовано як в атаці, так і в обороні, створювали моменти. Перед своїми вболівальниками вони хотіли показати гру, й я думаю, їм це вдалося.

- Чи здивував вас аншлаг на стадіоні?

- Дуже приємно, що прийшло так багато людей. Давно не доводилося бачити такого ажіотажу, навіть у Києві. Я дуже радий, що в Кіровограді настільки люблять футбол.

- Чи пам’ятаєте ви легендарний матч 1996 року, коли «Динамо» програло в Кіровограді 1:2?

- Це для вас він був легендарним, а я його взагалі не пам’ятаю.

- Чи є якась конкретика стосовно Теодорчика?

- Це не чутки, ми справді цікавимося ним. Але ви самі розумієте, як непросто зараз запросити іноземців до України. Президент працює над цим питанням, причому це стосується не лише нападника, а й інших позицій.

- Це ваша креатура або президента?

- У нас працює селекційний відділ, який пропонує для головного тренера футболістів, після чого ми колективно вирішуємо, запрошувати його чи ні. Згодом цікавимося думкою самого футболіста та клуба, за який він виступає.

- Чи можете виокремити когось зі складу «Зірки»?

- Достатньо багато гравців «Зірки» грали у складі «Динамо-2», коли я працював у його тренерському штабі. Щедрий, Родіна, Сокуренко, Осадчий… Приємно було їх усіх побачити. За прізвищами нікого виокремити не можу. Мабуть, у центрі поля виділявся Рожок, після передач якого в першому таймі й виникали моменти біля наших воріт. 

Хороша работа, учитывая, что в нынешнем положении клуба продают Тремулинаса...
Підкаже хтось де можна переглянути вчорашній матч повністю?
Сховати
http://gooool.org/news/33726-kubok-ukrainy-2014-15-zvezda-dinamo-kiev-povtor-matcha.html
Сховати
дякую)
+
який пропонує для головного тренера футболістів --- Идиотизм сохраняется. Должно быть вообще то наоборот
Сховати
вибачте, а ви уважно читати умієте? там написано, що скаути шукають і пропонують гравців тренеру, не їхня робота працювати безпосередньо над трансфером! Тренер говорить, які позиції треба укріпити, і вже скаути шукають гравців, а не тренер, як ви думаєте!у тренера і без цього вистачає клопотів.
Сховати
А вы читать умеете ? Тренер должен говорить кого хочет и его тогда смотрят. а не выбирать из предложенных
Сховати
тобі скільки років?ти хоть трохи розбираєшся в фут. менеджменті????
Президент работает хорошо. А что делают скауты и особенно Резо ?