2 серпня 2014 12:50
8

"Динамо" прибыло в Харьков без Аруны, Вукоевича, Велозу и Мбокани

Сьогодні о 17:00 у Харкові, на стадіоні «Металіст», розпочнеться матч другого туру Прем’єр-ліги, в якому київське «Динамо» зіграє з місцевим «Металістом».

 
Динамівці приїхали до міста проведення матчу напередодні літаком. На гру Сергій Ребров узяв із собою вісімнадцятьох гравців. У цьому матчі наставник «біло-синіх» не зможе розраховувати на кількох футболістів основного складу. Все ще не відновилися після травм Євген Хачеріді та Дьємерсі Мбокані. До них долучився Лукман Аруна, який ушкодив меніск. Залишились у Києві Огнєн Вукоєвич та Мігель, який ще не набрав оптимальної форми після чемпіонату світу. Зате разом із командою полетів Денис Гармаш, який переніс операцію під час передсезонних зборів.
 
У Харкові команда зупинилася в п’ятизірковому готелі Kharkiv Palace, що розташований у самому центрі міста, біля площі Свободи. Через ранній час початку матчу в день гри у програмі динамівців не передбачено прогулянки містом.
 
Матч проти київського «Динамо» викликав у Харкові неабиякий ажіотаж. Саме ця гра стане першою домашньою для харків’ян у новому сезоні. Більше того, останній матч Прем’єр-ліги відбувся в Харкові аж 27 квітня, а догравали минулий сезон «жовто-сині» в Києві, на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського.
 
«Великий футбол повертається до Харкова!» – такий вислів використовує PR-відділ харківського клубу, аби залучити на стадіон якомога більше вболівальників. Хоча для багатьох із них ці слова й не потрібні, адже певна частина фанатів «Металіста» вважає «Динамо» принциповим суперником.
 
Однак зараз про принциповість не йдеться, адже між ультрас усіх команд України, як відомо, встановлено перемир’я. Сьогодні вболівальники харківського «Металіста» та київського «Динамо» пройдуть пішою ходою, маршем єдності та миру від центра міста, площі Конституції, до стадіону «Металіст». Зазвичай цей маршрут займає близько півгодини. Старт ходи заплановано на 15:00.
 
Тим часом, усі служби готуються до проведення матчу на найвищому рівні. Вранці відбулася традиційна передматчева нарада, на якій було затверджено, що «Динамо» зіграє у своєму новому основному, білому комплекті форми (голкіпери в зелених светрах також нового дизайну). Гравці «Металіста» вийдуть на поле також у домашньому, жовтому комплекті форми (голкіпери – у червоному).
 
Сьогодні, як і вчора, у Харкові пануватиме справжня літня спекотна погода. На вчорашньому матчі молодіжних команд, який відбувався майже в той самий час, що й сьогоднішня гра основних складів, і, до слова, завершися внічию (1:1), стовпчики термометрів підіймалися до позначки +40°С. Така погода прогнозується й на сьогодні.
фіалки вже відмовились від нього. я бачу лише 1 клуб який задовілняє апетити Мігеля - Динамо Київ. Топ клуб його просто не підпише. Це гравець високого рівня. Але високого для Динамо. Наврядчи він зіграє в Англії. Можливо в сотоні, на заміну шнайдерлену, якщо той піде, чи в кпр. Притому обидві команди кандидати на виліт. Він уже не молодий... А серія А... вони просто ніщєброди.. Іспанія? Можливо, якась умовна Малага. Команда, яка грає в Єврокубках, і успішна в своєму топ чемпі його просто не підпише. А якшо підпише то з зменшенням зарплати. Так що Мігелю залишається феєрити за ДК, привертати увагу топ клубів і переходити туди :) Ну але ніяк не зараз після невдалого мундіалю. Цінуй те що маєш.
Не пишите чушь. Какой конфликт Реброва и Велозу?! Велозу уже давал вью, что хочет перейти в Фиорентину и та, якобы, готова заплатить нужную сумму. Похоже, что пока идут переговоры он играть не будет. Зачем ставить в основу игрока, который мысленно уже далеко от Украины?
Сховати
Я зробив припущення з цих слів Реброва: -Как Вы прокомментируете, что в конце первого тайма Велозу совсем не хотел разминаться? -Я видел, что Велозу не хотел разминаться, поэтому он вышел на гораздо меньше времени, чем я планировал. Думаю, что как раз Мигел сейчас совсем не в тех кондициях, каких мы от него хотим, и он сам это понимает. Каждый футболист хочет выйти на поле, он, наверное, считает себя игроком основного состава, но если он не готов, то не выходит играть. Так и должно быть. Раніше я такого непрофесіоналізма за Мігелем не помічав. і через декілька днів Мігел каже італійським СМІ:"Мне бы хотелось вернуться в Европу и перейти в "Фиорентину". Я уже выразил желание уйти". Хоча раніше він ніколи не був таким катигоричним. А тут його навіть в заявку не беруть, хоча з Ворсклою він не погано вийшов, і допомагав краще тримати м"яч. Тому я зробив такі висновки. Хоча дуже хотів би помилятись))
Сховати
З огляду на ситуацію в країні, всі легіонери, на яких Є (!) попит в Європі хочуть поїхати з України. І це природньо. Більш того, боюсь що Мбо зараз не стільки лікується в Європі, скільки шукає собі новий клуб (((
Велозу еще не готов,зачем брать его ?
если выбирать между Велозу-игроком и Ребровым-тренером, то пусть лучше убирается Ребров.
Сховати
школота детектед...
походу Ребров і Мігель щось не поділили, так що більш за все що будем прощаться з португальцем...нажаль(