1 серпня 2014 14:30
4

Игорь Суркис: "Не стало легендарного плеймейкера"

"Із безмежною скорботою дізнався трагічну звістку про те, що пішов із життя Валентин Белькевич.

На 42-му році життя перестало битися серце улюбленця київських уболівальників, багаторічного капітана ФК "Динамо", семиразового чемпіона України, чотириразового володаря Кубка України, півфіналіста Ліги чемпіонів, гравця національної збірної Білорусі. 

Життя, на жаль, буває несправедливим та невблаганним. Воно не тече у зворотному напрямку, забираючи найкращих серед нас. Валентин Белькевич провів за київське "Динамо" 334 матчі, забив 69 м'ячів. Не стало легендарного плеймейкера, «диригента», серця команди, блискучі комбінації за участю якого, чудові удари та забиті м'ячі назавжди залишаться в пам'яті шанувальників футболу. 

Успішним був Белькевич і на тренерській роботі. Під його керівництвом "Динамо" стало чемпіоном України в турнірі серед 19-річних футболістів, юні гравці прогресували та виходили на новий рівень. Усе життя Валентина Белькевича було пов'язане виключно з футболом. Ця гра була для нього всім, і Валентин віддавався їй до останнього. 

Компетентний, відповідальний, вимогливий до себе та до колег. Одночасно скромна, чуйна, добра та інтелігентна людина – таким був Валентин Белькевич. 

Болем сповнені мої почуття. Світла пам'ять про Валентина Белькевича, який присвятив значну частину свого життя київському "Динамо", назавжди залишиться в наших серцях. 

Ми, динамівці, разом з усіма, хто знав та цінував Валентина, глибоко сумуємо з приводу тяжкої втрати, висловлюємо співчуття близьким та рідним покійного, розділяємо їхнє невиправне горе".

Плеймейкера? Он знает такие слова или кто подсказал?
Сховати
А тебе кто подсказал такое говорить? Совести нет.
Сховати
Так я ж тоже думаю, что нет у него никакой совести.
Прекрасный игрок , сильный капитан и умер в таком молодом возрасте...