12 травня 2014 16:20
58

Підтримай Українську армію, зателефонуй на номер 565. Зібрано більше 121 мільйона гривень. Куди підуть гроші

Акція з організації громадянами України допомоги щодо матеріально-технічного та медичного забезпечення Збройних Сил України. Передача підтримки організується шляхом створення єдиного мобільного номеру «565», зателефонувавши на який кожний бажаючий може автоматично перерахувати на підтримку Української армії 5 грн.

Для бажаючих внести більші суми відкриті рахунки в державній казначейській службі України:

Одержувач: Міністерство оборони України

Код ЄДРПОУ: 00034022

Банк: Державна казначейська служба України, м. Київ

Код Банку МФО: 820172

Реєстраційні рахунки:

31254307218611 - матеріально-технічне забезпечення

31257304218611 - медичне забезпечення

Станом на 17 березня на рахунки Міністерства оборони України в рамках акції «Підтримай Українську армію» надійшло майже 9,9 мільйонів гривень від юридичних і фізичних осіб в якості допомоги Збройним Силам України. Про це повідомляє офіційний сайт Міністерства оборони України.

Зокрема, юридичними особами здійснено переказ близько 1,9 мільйонів гривень, з яких 119 тисяч гривень — на медичне, решта — на матеріально-технічне забезпечення Збройних Сил України.

Від фізичних осіб на рахунки Міністерства оборони України надійшло 5 мільйонів 746 тисяч гривень (5 мільйонів 336 тисяч гривень на матеріально-технічне та 410 тисяч — на медичне забезпечення).

За допомогою дзвінків на єдиний мобільний номер «565» на підтримку Української армії перераховано 2 мільйони 235 тисяч гривень (усі — на матеріально-технічне забезпечення ЗС України).

UPD. Станом на сьогодні, 20 березня, на рахунки Міністерства оборони України в рамках акції «Підтримай Українську армію» надійшло вже більше 24 мільйонів 357 тисяч гривень від юридичних і фізичних осіб в якості допомоги Збройним Силам України.

З цієї суми більше 23 мільйонів гривень — грошові перекази на матеріально-технічне, решта — на медичне забезпечення Збройних Сил України, повідомляє офіційний сайт Міністерства оборони України.

Зокрема, за допомогою дзвінків на єдиний мобільний номер «565» на підтримку Української армії перераховано 5 мільйонів 565 тисяч 170 гривень (усі — на матеріально-технічне забезпечення ЗС України).

Крім того, протягом минулої доби на рахунки Міноборони надійшло 688 євро. Після обов’язкового продажу іноземної валюти (50% від загальної суми), залишок іноземної валюти на рахунках Міністерства оборони України склав 344 євро (гривневий еквівалент 4754,08).

UPD2. Станом на 10.40 25 березня, на рахунки Міністерства оборони України в рамках акції “Підтримай Українську армію” надійшло вже більше 40 мільйонів гривень від юридичних і фізичних осіб в якості допомоги Збройним Силам України.

З цієї суми 38 мільйонів 313 тисяч гривень – грошові перекази на матеріально-технічне, решта – на медичне забезпечення Збройних Сил України.

Зокрема, за допомогою дзвінків на єдиний мобільний номер “565” на підтримку Української армії перераховано 8 мільйонів 591 тисячу гривень (усі – на матеріально-технічне забезпечення ЗС України).

Крім того, на рахунки Міноборони надійшло 9 тисяч доларів США та 7 тисяч 400 євро. Після обов’язкового продажу іноземної валюти (50% від загальної суми)*, залишок іноземної валюти на рахунках Міністерства оборони України склав 4 тисячі 500 доларів США та 3 тисячі 700 євро (гривневий еквівалент – 98,5 тисяч грн.).

UPD3. Станом на 31 березня на рахунки Міністерства оборони України в рамках акції «Підтримай Українську армію» надійшло вже більше 70 мільйонів гривень від юридичних і фізичних осіб в якості допомоги Збройним Силам України, повідомляє офіційний сайт Міністерства оборони України.

З цієї суми 67 мільйонів 73 тисячі гривень — грошові перекази на матеріально-технічне, решта — на медичне забезпечення Збройних Сил України.

За допомогою дзвінків на єдиний мобільний номер «565» на підтримку Української армії перераховано 17 мільйонів 631 тисяча гривень (усі — на матеріально-технічне забезпечення ЗС України).

Крім того, на рахунки Міноборони надійшло 22,2 тисячі доларів США та 21,2 тисячі євро. Після обов’язкового продажу іноземної валюти (50% від загальної суми), залишок іноземної валюти на рахунках Міністерства оборони України склав 11,1 тисячі доларів США (гривневий еквівалент — 117,4 тисячі грн.) та 10,6 тисячі євро (гривневий еквівалент — 155,4 тисячі грн.).

UPD4. Станом на 5 квітня на рахунки Міністерства оборони України в рамках акції «Підтримай Українську армію» надійшло вже більше 84 мільйона гривень від юридичних і фізичних осіб в якості допомоги Збройним Силам України, повідомляє офіційний сайт Міністерства оборони України.

UPD5. В рамках акції “Підтримай Українську армію” на рахунки Міністерства оборони України надійшло вже більше 91,5 млн грн від юридичних і фізичних осіб в якості допомоги Збройним Силам України. За пропозиціями Генерального штабу Збройних Сил України із зазначеного фінансового ресурсу 57,5 млн грн планується спрямувати на першочергові потреби.

Про це сьогодні, 9 квітня, повідомив заступник директора Департаменту фінансів Міноборони України Сергій Винник на брифінгу в прес-центрі Українського національного інформаційного агентства “Укрінформ”. Він розповів, що 36,6 млн грн планується витратити на придбання бронежилетів; 15,2 млн грн – на придбання спальних мішків та ізолюючих підстилок; 3,5 млн грн – на маскувальні сітки; а на засоби зв’язку та комплектуючі до них – 2,2 млн грн.

UPD6. Станом на 15 квітня від юридичних і фізичних осіб в якості допомоги Збройним Силам України в рамках акції “Підтримай Українську армію” на рахунки Міністерства оборони України надійшло вже більше 100 мільйонів гривень.

З цієї суми 94 мільйони гривень – грошові перекази на матеріально-технічне, решта – на медичне забезпечення Збройних Сил України, повідомляє офіційний сайт Міністерства оборони України.

Крім того, на рахунки Міноборони надійшло 57,1 тисячі доларів США та 32 тисячі євро. Після обов’язкового продажу іноземної валюти (50% від загальної суми), залишок іноземної валюти на рахунках Міністерства оборони України склав 28,55 тисячі доларів США (гривневий еквівалент – 323,2 тисячі грн) та 16 тисяч євро (гривневий еквівалент – 243,1 тисячі грн).

UPD7. Станом на 22 квітня від юридичних і фізичних осіб в якості допомоги Збройним Силам України в рамках акції «Підтримай Українську армію» на рахунки Міністерства оборони України надійшло вже більше 105,6 мільйона гривень. Про це повідомляє офіційний сайт Міністерства оборони України.

З цієї суми 99 мільйонів гривень — грошові перекази на матеріально-технічне, решта — на медичне забезпечення Збройних Сил України.

За допомогою дзвінків на єдиний мобільний номер «565» на підтримку Української армії перераховано 24 мільйони 798 тисяч гривень (усі — на матеріально-технічне забезпечення ЗС України).

Крім того, на рахунки Міноборони надійшло 82,2 тисячі доларів США та 33,4 тисячі євро. Після обов’язкового продажу іноземної валюти (50% від загальної суми), залишок іноземної валюти на рахунках Міністерства оборони України склав 41,1 тисячі доларів США (гривневий еквівалент — 463,2 тисячі гривень) та 16,7 тисячі євро (гривневий еквівалент — 253,7 тисячі грн).

UPD8. По состоянию на 6 мая на счета Министерства обороны Украины в рамках акции «Поддержи Украинскую армию» поступило уже более 118,5 миллионов гривен от юридических и физических лиц в качестве помощи Вооруженным Силам Украины.

Из этой суммы 111,5 миллионов гривен - денежные переводы на материально-техническое, остальные - на медицинское обеспечение Вооруженных Сил Украины, сообщили Цензор.НЕТ в Минобороны.

UPD9. Станом на 12.00 12 травня в якості допомоги Збройним Силам України в рамках акції “Підтримай Українську армію” від юридичних і фізичних осіб на рахунки Міністерства оборони України надійшло 121,4 мільйона гривень, повідомляє офіційний сайт Міністерства оборони України. 

З цієї суми 114,3 мільйона гривень – грошові перекази на матеріально-технічне, решта – на медичне забезпечення Збройних Сил України.

За допомогою дзвінків на єдиний мобільний номер “565” на підтримку Української армії перераховано більше 27 мільйонів 757 тисяч гривень (усі – на матеріально-технічне забезпечення ЗС України).

Крім того, на рахунки Міноборони надійшло 91,7 тисячі доларів США та 40,7 тисячі євро. Після обов’язкового продажу іноземної валюти (50% від загальної суми)*, залишок іноземної валюти на рахунках Міністерства оборони України склав 45,85 тисячі доларів США (гривневий еквівалент – 518 тисяч гривень) та 20,35 тисячі євро (гривневий еквівалент – 311,8 тисячі грн).
 

Міністерство оборони, Збройні Сили України висловлюють щиру вдячність усім небайдужим громадянам, які долучилися до благодійної акції «Підтримай Українську армію» та продовжують надавати допомогу вітчизняним Збройним Силам з метою підвищення їх боєготовності та зміцнення обороноздатності держави.

Есть такое слово КАЧАК "беглец, дезертир, беженец". Может как-то связано с КАЦАПАМИ - интересно заглянуть в источники, не называли ли КАЦАПАМИ ТОЛЬКО переселенцев из России. Ну, и о КАЦАПАХ - метисах, татарское КАЧУ "иметь случку", КАЧУР "мул".
Пренебрежительное обозначение москаля "кацап" произошло от слова "куроцап".
Станис, якщо ти глупий та наївний - то це твої проблеми. В Армії я служив і так думаю, що тебе ще й на світі не було. А про продаж "на сторону" - то точно по собі. Особливо зараз. А при МО Гриценку в нашій Армії стільки всього перемінилось, що краще поговорити з військовими і знати напевно. Але суть тут в тому, що треба просто 5 грн. відправити на Армію і не думати, що всі такі злодюги, як ти сам.
Mupropog, ты или глуп й или наивен. При чём тут по себе мерять? Я в министерских кабинетах не сидел, и в тендерах и закупках МО не участвовал. Или ты хоть одного мин.обороны знаешь, который бы не приложил свою лапу к разграблению армии. Ты ведать и в армии-то не служил. Назови мне хоть одну часть где б старшина или нач.состав что-нибудь не продали ,,на сторону'' , начиная с бушлата, соляры и по возростающей до объектов МО, в зависимости от возможностей.
"Глава Департамента финансов Минобороны генерал-лейтенант И.Марко дал на подпись министру обороны документ (с ходатайством начальника Генштаба), который тот радостно подписал. На премии за учения «Весенний ливень» пошло 20 млн грн. Из них Сухопутным войскам – 2 млн 971 тыс. гривен, Воздушным силам – 1 млн 717 тыс. гривен, оперативным командованиям по мелочам. Зато Генштаб себе оторвал самый жирный кусок - 9 млн 640 тыс. гривен! Братья, ну это же скотство. Генштаб пальцем не пошевелил во время вывода военнослужащих из Крыма. Сейчас на востоке наши военные если где открывают огонь в порядке самообороны, так вопреки воле Генштаба, под ответственность командиров на местах. На самих учениях «Весенний ливень» и самолеты падали, и танки взрывались. Мобилизация, за которую отвечает именно Генштаб, превратилась в печальный цирк. Этих стратегов судить бы через одного, а они себе премии выписывают. К слову, одновременно собирая деньги на армию у простых граждан – мол, военного бюджета не хватает. Ну как такое может быть?" Дмитрий Тымчук 23 апреля 2014 г.
Я только за, но смущает немного то, что наши военноначальники одним махом умудряются подарить сепаратистам 6 БТРов, которые ой как недешево стоят. Проблема в том, что на мой взгляд сколько ни собирай, пока у власти Турчинов с Аваковым, а читай - Тимошенко, ничего хорошего ждать не приходится. Но собирать нужно, если не хотим, чтобы у Украины отрезали юго-восток.
Cлава Украине !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=aFvTCLmh4Vg
http://racurs.ua/news/24263-onlayn-translyaciya-marsha-mira-v-moskve-video
С Москвы не смог отправить смс . Позвонил другу в Борщев. Он отправит от меня 100 гривен. Разместите реквизиты на российском языке. Украинцы, проживающие в России откликнутся. Как я понял в рублях не пополняют? С московского мобильника невозможно отправить смс.