27 грудня 2013 16:06
22

Алиев продолжит карьеру в "Севастополе"?

Український хавбек київського "Динамо" Олександр Алієв взимку може перейти у клуб мільярдера Вадима Новинського "Севастополь" на правах вільного агента. У футболіста завершується контракт із київським "Динамо".

Про це "Спортаналітику" стало відомо з джерел наближених до агента футболіста.

Після звільнення Геннадія Орбу севастопольський клуб активно шукає нового тренера, а також нових гравців, аби посилити клуб.

Нагадаємо, що керівництво "Севастополя" цієї осені заявило, що змінює свою селекційну роботу і більше не розраховуватиме на орендованих в "Шахтарі" футболістів.

Лозунг донецких пацанов: " Долги отдают только слабаки, а зарплату отдают только неадекваты."
...клуб мільярдера Вадима Новинського... ----------- это тот клуб, где ЗП игрокам не платят уже хз сколько? зато звучит то как ...клуб активно шукає нового тренера, а також нових гравців... ----------- Ну да, старые устали играть за бесплатно, требуются новые волонтеры
Карнозу не факт что на лавку усадит. Имхо как раз Севастополю он нужен меньше всего.
Давай Саша переходи уже куда-нибудь. Да, конечно зарплата будет раза в три меньше, но ничего, не все же такие добрые и наивные как Суркис.
Ребята хто йому в Севастополі буде такі бабки платити, як в Динамо.Це нереально.
Сховати
Для него нереально, а реальность такова, что ему надо соглашаться на меньшую зарплату если он вообще хочет играть на приличном уровне.
Сховати
Але півроку тому Алієв зморозився переходити в Паок за 800 тис. в рік. Меньше за 1,5 млн він і шнурки на бутсах не зав"яже. Йому краще "гнити" як Мілевський ніж грати за "копійки".Моя думка.
Сховати
Да, но заканчивается контракт и Суркис будет очень рад уходу Алиева и прекращению выплаты ему зарплаты.
тупица, просто бестолочь клубная когда свали за бугор, хоть и в достаточно слабый чемпионат, но в Европу, ему денег мало было жри сашка свой ум
краще в Говерлу до Грозного.
якщо не помиляюсь то йог Величність просили в Грецію в Паок.але воно не схотіло .ну що ж плачевний кінець колись лідера Динамо.
Сховати
Когда он был лидером Динамо?
А что плохого, пусть переходит. Лично я буду только рад если Миля и Аля вновь заиграют, хотя мало вероятно...
Ну и пусть играет,удачи !