8 червня 2013 01:08
24

Михаил ФОМЕНКО: "Удалось перестроить игру, и это принесло результат"

Головний тренер національної збірної команди України Михайло Фоменко на післяматчевій прес-конференції прокоментував перемогу над збірною Чорногорії з рахунком 4:0 у відбірному матчі до чемпіонату світу 2014 року.

-  Що було найважчим для збірної України у цьому матчі?

-  Складно було піти на перерву після вилучення нашого гравця на 45-й хвилині. Можливо, добре, що це сталося перед свистком на перерву. У нас був час поговорити з хлопцями, перебудувати тактику і вказати їм подальші дії. Нам вдалося перебудувати гру, і це принесло результат.

-  Вас не здивувала настільки слабка гра збірної Чорногорії у другому таймі?

-  Я б не сказав, що збірна Чорногорії - слабка команда. Просто, кожна команда грає так, як це їй дозволяє суперник.

-  Як Вам підтримка українських вболівальників під час матчу з Чорногорією?

- Неймовірна підтримка! Вболівальники дійсно були сьогодні для нас дванадцятим гравцем. Ми грали майже як вдома. Таке відчуття у нас було саме завдяки нашим вболівальникам.

-  Що Ви казали команді після того, як вже вийшли з роздягальні? Можливо, не встигли донести установку на другий тайм?

-  Ну чому відразу «не встиг»? Просто з першого разу деякі речі не сприймаються, тому я і на полі не втрачав часу, і продовжував розмовляти з хлопцями. Хотів донести до них сказане у роздягальні.

-  Як Ви оцінюєте турнірні перспективи збірної України після сьогоднішньої феєричної перемоги над командою Чорногорії?

-  Ми лише за втраченими очками зрівнялися з Чорногорією. Ці очки ще потрібно набрати. Про це ми розмовляли з хлопцями, у тому числі, і перед сьогоднішнім матчем. Кожна гра для нас буде, як остання.

ФОМЕНКО БРАВО!НАСТОЯЩИЙ МУЖИК.МЕНЬШЕ ТЕКСТА БОЛЬШЕ ДЕЛА.НАШИМ ВЕЛИКИМ ДИНАМОВЦАМ У НЕГО ПОУЧИТСЯ НАДО.А ТО ТОЛЬКО ОДНИ РАЗГОВОРЫ ТО ВРЕМЕНИ МАЛО ТО ИГРОКИ НЕ ТЕ.У ФОМЕНКО ИГРОКИ ТЕЖЕ И ВРЕМЕНИ НЕ ТАК УЖ МНОГ БЫЛО.МОЛОДЕЦ ИВАНЫЧ.РЕБЯТА С ПОБЕДОЙ МОЛОДЦЫ БОЙЦЫ.
Сховати
у фоменко лучшие в стране и все шпрехают наш ленгвич, а у нас блин понабирали ....
Сховати
+1
Ну,справедливости ради,стоит отметить,что работа тренера клуба и сборной отличаются. И у того,на кого вы намекаете,в сборной всё было хорошо. А Фоменко,да,красавец!)