8 квітня 2013 16:58
8

Сергей КРАВЧЕНКО: "Все знают, что "Днепр" не платит судьям"

У досить одвертому інтерв’ю півзахисник «Дніпра» торкнувся тем суддівства.
 
- Сергію, помітив, що останнім часом представники «Дніп­ра» на виправдання невдач приводять два аргументи: незадовільний стан газону та низька кваліфікація арбітрів. Тенденція
 
- Можна назвати це й тенденцією, але від цього нічого не зміниться. Із приводу першого пункту: так склалося, що газон «Дніпро-Арени», на превеликий жаль, перебуває в поганому стані, аналогічна проблема чатує на нас і на виїзді.
 
Ми, футболісти, не є винуватцями цього — радше жертвами.
 
Щодо арбітражу, то тут усе більш ніж зрозуміло. Маю на увазі, в першу чергу, обізнаних футбольних людей. Усі все знають.
 
Хіба комусь невідомо, що «Дніпро» — команда, що не працює з суддями?!
 
Можна було би все списати на якийсь збіг обставин, але подібне спостерігається не один рік, а останні п’ять-шість…

- Ви знаєте внутрішню кухню того ж «Динамо», з яким нині ведете боротьбу за друге місце. Виходить, до киян арбітри ставилися лояльніше? Принаймні у часи Кравченка-динамівця…

- Я в Києві провів невелику кількість часу, щоби давати якісь оцінки. Повторюся, всі все знають та розуміють. Щоправда, ніхто нічого не робить. Прикро перебувати на четвертому місці, коли маємо посідати, як мінімум, друге-третє…

- Причини невдач лежать лише в площині газонів та арбітрів? Не здається, що безпосередньо ігрова складова «Дніпра» погіршилася порівняно з осінньою?

- Не сказав би… Приміром, якщо повертатися до теми газонів, то слід розуміти, що умови, безперечно, однакові для всіх, але технічним командам, мабуть, доводиться складніше, адже на перший план виходить в’язка фізична боротьба. Ви ж самі бачите, елементарну «стіночку» розіграти проблематично. І не через низький технічний рівень…

- Читав інтерв’ю Олександра Алієва, котрий розповідав, що Хуанде Рамос постійно пояснює футболістам причини того, чому той чи інший гравець залишився в запасі. Які мотиви зазвичай озвучує тренер?

- Уперше чую про таку практику, приміром, мені Рамос ніколи не пояснював. Загалом навіть не вважаю це доречним, адже все-таки в команді майже тридцять футболістів, а не, умовно кажучи, п’ятнадцять

Так гордись же этим!!!
Сергей не надо сопли жевать. Ты мужик или баба? Хочешь обвинить ДК во всех ваших бедах, в подкупе всех на свете судей - обвиняй прямым текстом. Сейчас это модно стало - бездоказательно поливать ДК дерьмом. А если по делу: и ДД и МХ весной играют хреново, а потому теряют очки. Судьба серебра решиться в очных встречах. ЗЫ. Мне вот интересно, у Зозули хватит совести включиться в этот смрадный хор обиженных и оскорбленных.
Сховати
плюсую
Все журналисты знают, что Колома с арбитрами не "работает", когда дело касается Днепра. Это заметно, к слову. И по Днепру можно судить о реальном положении дел в нашем чемпе.
Ну конечно Днепр не платит - платит Коломойский!:)
Сховати
а Днепр это не Коломойский?
Такое ощущение, что подогреванием этой темы занимаються люди, которым нужно Динамо на позиции ниже лигочемпионовской, а на это место усадят Металлист. Причины понятны - деньги. Методы - тоже, если Металлист своим ходом займет 2 место, значит многое оставят как есть, если нет - будут крутить тему судейства, для того чтобы сместить Коллину и назначить "контролируемого" функционера.
Я в Києві провів невелику кількість часу, щоби давати якісь оцінки __________________________________________________ Что одного года мало? Если сказал А, говори Б. И Ротаня это тоже касается.