20 березня 2013 14:10
7

Диакате недоволен отношением к себе в "Гранаде"

Колишній гравець київського "Динамо" Пап Діакате не задоволений своїм положенням в іспанській "Гранаді".

- Приїхавши сюди влітку 2011 року, я боровся, щоб довести, що заслуговую на місце старті. Але зараз я перестав потрапляти до складу без пояснення причин. Тренер веде бесіди з великою кількістю гравців, але він ніколи не хотів говорити зі мною, коли я прагнув донести до нього свою точку зору. Тож я питаю його: "В чому проблема?" І не отримую відповіді.

Я приєднався до цього клубу, щоб грати, а не бути глядачем. Якщо нічого не зміниться, то зрозуміло, що я покину команду. Ми розглянемо з моїми агентами всі пропозиції, які будуть надходити. На даний момент у мене є тільки одне бажання - покинути клуб, щоб мати змогу грати в іншому місці, - цитує Діакате France Football.

Нагадаємо, раніше з'явилась інформація про те, що сенегалець може повернутися до України.

Уж точно с нашей нынешней защитой он лишним не будет. Ещё и по-русски разговаривает.
мне он очень нравился своей игрой когда играл за ДК, особенно запомнился его гол в первом же матче после возвращения с аренды Лиона Шахтеру головой http://www.youtube.com/watch?v=YqAVc9NfEXE
В МетаДон,Арс или Таврию.
Сховати
Бери выше Говерла!:)))
Сховати
Неа.Они по свободным агентам специалисты.А Папе на контракте.Может это само ДК им интересовалось.Хотело вернуть.ЦЗ нужен ведь
Сховати
Тогда Таврию ты поспишил причислить в претенденты. Они вообще сейчас купить никого не могут. А если в ДК, то лично я за. Играл отлично.
Сховати
Не поспешил. Когда разблокируют её. Тогда и можно будет.