27 лютого 2013 23:20
42

Представители Лукаса и "Карпат" приехали в Киев для переговоров с "Динамо"

Испанский форвард Лукас очень близок к переходу в столичный клуб. Как стало известно Football News, в данный момент представители футболиста и львовских Карпат проводят переговоры в Киеве с представителями Динамо.

Отметим, что Лукаса уже давно сватают в киевское Динамо, которому необходим забивной нападающий в преддверии старта второй части чемпионата Украины. 

Даже если возьмут Лукаса, то всё-равно форварда будут искать(ИМХО). Просто всё переносится на лето. Но на данный момент и испанец не плох.
Сховати
Он вингер,с чего все взяли что это тот самый спасительный ЦФ.
Сховати
Так я об этом же.
я тут всем это целшое трансферное окно толкую,а все по старому) Лукас-подмена Ярмоленку или на позицию Гусева со сменами флангов
15 лямов говорите? Так наш Рахмильич молоток, он на трансфере сэкономил, а остальное можно в казино ;))
че вы кипишуете,норм игок.Для ЧУ отлично,а если будет прогрессировать вообще супер.У нас 3 крайка из них Гусь нев форме и молодой Цуриков,да и Ярмола зазвездился вы слышали,как он в матче с Краснодаром игрока материл прям сам месси с роналду в одном лице.К тому же у Блохина будет больше пространства для маневра(главное чтоб его сам ОВБ захотел,а не Суркис или Миха).
Сховати
Все правильно.Пока нет Дуду нужно попробовать Лукаса.Тем более,что у него нюх на голы и он забивает с полумоментов.А еще мне он нравится тем,что у него нет лишних движений...
Будучи юрист-консультантами фавця футбольного клубу Карпати - Лукаса Переза, ми повинні задовольнити потребу у спілкуванні гравця з вболівальниками футбольного клубу Карпати та викласти його точку зору сьогоднішньої ситуації. У новинах, спортивних коментарях, а особливо у інтерв’ю, які нещодавно з’явились у пресі, Лукаса Переза звинувачують у тому, що він відійшов від інтересів футбольного клубу, більше йому не відданий, не з’являється на тренуваннях та зустрічах. Вся виїценаведена інформація недостовірна. Вся ця ситуація пов’язана з тим, що минулого січня футбольний клуб Карпати запропонував Лукасу Перезу продовжити контракт, але гравець відмовився від цієї пропозиції. Зрозуміло, що фани футбольного клубу Карпати не сприйняли такого рішення гравця. Без будь-яких пояснень, в останніх кілька тижнів його усунули від тренувань та зустрічей у Першому Складі. Його відсугність на зборы в Туреччині в Першому Складі, це ніщо інше, як примусове виконання рішення Клубу. Сьогодні Лукас Перез, без будь-яких пропусків та спізнень, тренується з футбольним клубом Академії двічі на день в комплексі, який належить клубу та знаходиться по вулиці Княгині Ольги. М’яко кажучи, ця ситуація дуже засмугила пана Лукаса, тому що він повністю відданий Клубу та вболівальникам. До останнього дня дії договору його єдиною ціллю було виступати за Клуб та забивати голи на благо Карпат. Він завжди був та залишається у відмінній формі для того, щоб максимально віддаватись грі за Клуб, як він це робив ранішн. Дуже засмучує той факт, що на сьогоднішній день йому не дозволяється грати та тренуватись в команді Першого Складу. Це все несправедливо не лише по-відношенню до самого гравця, а й до усіх. Ми, як юрист-консультанти, намагались вирішити це непорозуміння з Клубом конфіденційно. Минулого тижня ми надіслали лист до футбольного Клубу Карпати з вимогою повернути Лукаса Переза до Першого Складу Команди. На жаль ми не одержали жодної відповіді від Клубу. Сам Лукас Перез дуже хоче пояснити вболівальникам всю ситуацію, однак, футбольний клуб Карпати заборонив йому робити будь-які офіційні заяви. За будь-які спроби прояснити ситуацію він був оштрафований. Тим не менше, вболівальники заслуговують на те, щоб дізнатись усю правду, без перекрученої інформації та пліток, з якої вони самі складуть власне бачення ситуації. Найважливіше, що Лукас Перез сумує за підтримкою вболівальників, своїми друзями по команді та запалом до гри, коли він з гордістю носив форму футбольного клубу Карпати. Єдиним його бажанням є якнайшвидше вирішити це непорозуміння та повернутись на свос улюблене місце - футбольне поле стадіону Арена Львів. З повагою, Мігель Гадеа та Рафаеле Гіанатасіо (юрист-консультанти Переза).
Сховати
Да уж Дыминский в своем репертуаре.
Да і це обіцяний форвард зп 15 млн!
Вот он наш Месси
Сарате нервно курит в стороне(((
ахах. Игорь Михайлович, прекращай!
ППЦ підсилення!