31 січня 2013 11:01
39

Стала известна причина заминки с трансфером Сарате

А причина эта заключается в том, что «Лацио» хочет внести в контракт Мауро Сарате хитрый пункт.

Чем он хитрый? А хотя бы тем, что у римской команды будет возможность вернуть себе аргентинца за 5 миллионов евро. Понятно, что это не устраивает уже «Динамо», поэтому переговоры и затормозили, пишет Corriere Dello Sport.

Сообщается, что «Лацио» сделает все возможное, чтобы продать аргентинца. 

Взагалі тупость!Блохін зробив аналіз і повідомив про свою думку на рахунок цього Сарате-він не сильніший Рубена і Мехмеді!То нафіг він взагалі впав тай щей дорого взяти і хитро потім втратити?це маразм повнєйший
Сховати
це тобі Блохін сказав???
Сховати
Так,я читав інтерв*ю Блохіна на якомусь з форумів,навіть можливо на цьому,просто я не запам*ятав де я читав і можливо це була Динамоманія!
детский сад. люди торгуются. говорят что угодно лишь бы купить дешевле и дать меньшую зп. а вы как дети всему верите
Сховати
Ну з Таким успіхом можна й тебе в дитинстві звинуватити,а чому ти не допускаєш думки що Блохін не торгується,а навпаки Лаціо воліє побистріше позбутися гравця що не грає а зарплату отримує.А здругої сторони Динамо від таких же гравців позбулося,або намагається позбутися і тут же такого ж плану купувати гравця що просиджує на лаві,та щей за великі гроші з непонятними умовами...
Сховати
да Блохіну взагалі начхати!він сказав от такий-то гравець мені треба...і все! да і про:"Сарате не кращий за Рубена" - це выгадка, нічого він не казав!просто так вже достало, що всі всьому вірять і роблять з себе спеціалістів!
Сховати
Про Рубена і Сарате це правда! А ти з себе спеца не роби! І Блохін не казав що йому треба цей Сарате!
Сховати
ахаха))ну і навіщо вони його купують??)))
Сховати
А вони його і не купують,вон Нету теж майже купили хоча ще задовго до Нету як Блохін так і Суркіс сказали що захисників ми більше не купуватимемо до закритя трансферного віконця,і так буде з Сарате!
Сховати
а дружина його просто так написала "Україна"...от просто захотілося їй)
Сховати
географию учит
Сховати
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=jEUSddFGv2s&feature=endscreen
А дружині можливо хочеться,підтримати чоловіка що той мол має вже роботу.А сам Сарате про Україну мабуть матиме таку уяву,що надає йому впевненість в тому що мінімум зусиль в такій країні робитимуть його зіркою,а те що тут пахати треба і не меньше ніж в Італії він може і не знати!
Какой же ты хитровышморганный, Лотито)) Видать, тебе всё-таки не хочется расставаться с Сарате, зная как он может играть?:)
А мы им такой ответ: если Сарате не заиграет, то Лацио забирает его назад за 11. Чем не вариант?))
Очередной гемор..
я не против пункта. Только к пятерке добавить еще одну пятерку (без запятой)
продать нам за 8, а если у нас заиграет, вернуть за 5?) красавцы) совсем совесть потеряли... даже если по совести, то, если даже заиграет, то пусть возращают за те же деньги, за которые продадут) то есть 8=8)
Муссолини на них не хватает, кстати, любимый клуб Муссолини был именно Лацио.:)
Сховати
Угу. Саме тому їх фани тролять Жидів (Тотенхем) :))
Сховати
Это к ним еще Аякс не приезжал:)))
Они что,думают у нас здесь Газпром из Дагестана?Неведитесь ИМС!
А че прикольно придумали: мы вам за 8 лямов отдадим непонятно что, вы его в форму приведете, выведете на новый уровень и мы у вас за 5 его заберем. А не получится у вас ничего, ну так и ваши проблемы, видели глаза что брали, жрите не удавитесь.
http://www.footballtop.ru/sites/default/files/imce/ziga.jpg