6 грудня 2012 17:31
7

"Динамо" заплатит 30 тысяч гривен за то, что болельщики клуба использовали пиротехнику

Рішення КДК: шість клубів Прем’єр-ліги оштрафовані на значні суми

6 грудня Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу прийняв кілька рішень, які стосуються ряду клубів Прем’єр-ліги. Клуби та дехто з їх керівництва мають сплатити чималі суми. Більшість стягнень - через неправомірні дії вболівальників.

За масове використання фанатами «Карпат» піротехнічних засобів та скандування нецензурних висловів у матчі 18-го туру з ФК «Ворскла» (Полтава) львівський клуб має виплатити 100 000 гривень. Також оштрафований на 50 000 гривень генеральний директор ФК «Карпати» І.Дедишин за некоректні висловлювання на адресу арбітрів у інтерв’ю, яке було опубліковане на початку листопада. За неявку на засідання КДК сума стягнення для нього збільшена на 5 тисяч гривень.

Київський «Арсенал» має виплатити штраф у розмірі 30 000 гривень за використання його вболівальниками небезпечних піротехнічних засобів (ракетниць). Інцидент стався під час матчу 17-го туру чемпіонату України з «Динамо» (Київ). Динамівці також сплатять 30 тисяч гривень за піротехнічні витівки своїх фанів у матчі 18-го туру з ужгородською «Говерлою».

Фінансові санкції у 30 тисяч гривень застосовані до луцької «Волині», шанувальники якої використали піротехніку 2 грудня 2012 р. під час зустрічі з одеським «Чорноморцем» у рамках 18-го туру.

75000 гривень − така ціна неправомірних дій вболівальників «Кривбасу» на стадіоні «Металург» 30 листопада під час матчу 18-го туру з ФК «Шахтар» (Донецьк). А гравець криворізького клубу Олексій Антонов відсторонений на 2 матчі внаслідок вилучення з поля за небезпечний напад на суперника з ризиком нанесення травми у цій же зустрічі.

Штраф запорізького «Металургу» за неправомірні дії фанатів та скандування ними образливих висловів − 50 000 гривень. Ці порушення були зафіксовані після гри 18-го туру чемпіонату України з харківським «Металістом». 

Эти все КДК это кротячая нора и глубокая.Посмотреть какие клубы наказаны,наказаны клубы которые не входят в кротячий пул.Там помоему уже давно всем всё понятно кто должен кормить КДК.
насколько мне не изменяет память, в матче кривбаса с кротами был еще удален фернандиньо. сначала была отмашка рукой, потом фол на игроке. я так понимаю, у нас перестали давать 3 матча дисквалификации за удары локтем? пример того же тайво еще свеж в памяти. во кино......
Мені одному здається що завжди штрафують команди недонецького пулу???
Сховати
а ты как себя представляешь?)) Сами себе будут деньги платить что ли )) Это тебя не кажется дружище...это факт!
На жаль, так і є... РигоАнальна банда "покращувачів" в дії
Навозные жуки своих не штрафуют.А команды такие как Динамо,Карпаты,Арсенал,Волынь,Кривбос,Днепр будут накозывать, виноваты они или нет.Донецкие если бы могли воодще бы убрали эти команды.
Итого 370т.грн. КДК гораздо выгоднее такое безобразие, чем его отсутствие. За сезон можно легко заработать 6 млн.грн.