2 листопада 2012 13:27
6

Битва команды Олега Блохина против португальских "драконов"

Надважливий для київського «Динамо» матч групового турніру Ліги Чемпіонів УЄФА – тільки на 1+1! У вівторок, 6 листопада – битва команди Олега Блохіна проти португальських «драконів». Після поєдинку у Порту Олексій Михайличенко, що керував там грою киян, зазначив: «команда не мала поступатися і заслуговувала на позитивний для себе результат».

Однак, цифри невблаганні - «Порту» лише тричі влучив у площину воріт «Динамо» - і тричі відсвяткував голи! Гості з України, на жаль для їхніх шанувальників, такими «стовідсотковими» у своїх шансах не були. Отже, майбутнє протистояння «Динамо» і «Порту» - це просто помста за поразку чи можливий початок відродження гри «біло-синіх»? Отримайте відповіді на 1+1 о 21.45.   

«Динамо» - «Порту» - просто помста за поразку чи початок відродження гри «біло-синіх»? Дивіться о  21.45 , на 1+1. 

Да вроде не блокировали
На кабельном сново блокировать будут? Надоело уже, за что деньги платим... Прошлые два матча на 1+1 "Порту" - "Динамо" и "Динамо" Киев - "Динамо" Загреб по кабельному посмотреть не удалось...
Сховати
Сколько можно про одно и то же! 1+1 сменил блокировку на BISS ( 65 43 21 С9 12 34 56 9С)-у кого openbox C9 и 9C выкидываете. Если у вас настолько тупорылые кабельщики то не платите им в конце концов.
Сховати
А на Orton 4050 этот ключь подойдет?
Сховати
100%
«Порту» лише тричі влучив у площину воріт «Динамо» - і тричі відсвяткував голи!