25 березня 2012 23:02
21

Тренерский штаб "Карпат" отправлен в отставку

Після поєдинку «Карпат» з ПФК «Олександрія» (1:1) керівництво клубу ухвалило рішення про відставку тренерського штабу (Володимир Шаран, Степан Юрчишин, Володимир Беззуб’як, Володимир Васютик) через вкрай незадовільні результати команди на початку другої частини сезону 2011/2012.

Виконувачем обов’язків головного тренера ФК «Карпати» призначено Юрія Дячука-Ставицького, заслуженого тренера України. Юрій Михайлович готуватиме команду, зокрема, до наступного поєдинку чемпіонату України, в якому «Карпати» у Києві зустрінуться зі столичною «Оболонню». Про те, хто увійде до тренерського штабу команди, буде повідомлено пізніше.

Никак не уймутся бендеры,гнобят и своих ,и чужих.
Сховати
Бендери-це місто в Молдавії?
Спросите у Сабо,где есть украинские свободные тренеры,и всех других,что считают бабки Хуандера.
самодурство Дыма не когда не позволит создать стабильную команду, достаточно вспомнить Кононова
Очень жаль и Шарана и Карпаты...Может быть везения? Не совсем понятно чего же,всё таки,не хватает команде. С таким темпом и первая лига не за горами...
Сховати
Вменяемого президента Карпатам не хватает.
Не хотелось бы, чтоб Карпаты вместе с новым стадионом вылетели, а Арендовец с ипподромом остался. Вот, как все меняется - еще год назад об этом смешно было подумать.
честно говоря, я не понимаю, почему шарана назначили ГТ Карпат вообще... что, тренеров больше нет?
Сховати
Цікаво дізнатись, де є тренери в Україні ? Як на мене їх немає ... вільних
Сховати
ну не обов'язково ж в україні)))
Сховати
Тоді питання впирається в фінанси, бо далеко не кожного тренера задовільнять умови фінансові в Карпатах, ну наприклад Гончаренко мені подобається але "грошей" на нього напевне - немає, чи ризикнути з Гусіним але ЗП Гусіна в Динамо - 2, думаю в тричі якщо не більше переважає ЗП головного тренера Карпат.
да хотя бы и на Лужного могли выйти...
а по какой причине прошлого тренера уволили?
Сховати
В Кучерова немає ліцензії, він працював помічником тренера в Голандії (не пригадую клуб), та помічником у Кононова, тепер працює в системі Карпат в дитячому та молодіжному складі...
Сховати
лицензию долго получать? при нем Карпаты неплохо смотрелись.
Сховати
Треба "прослухати" курс при ФФУ для отримання ліцензії тренера яка б дозволяла працювати з командами ПЛ чи ПРО ліцензію, яка дозволяє працювати з усіма колективами Европи, якщо не помиляюсь такі курси ФФУ проводить щорічно літом, вартість близько 10.000 доларів ... не знаю як там в Кучерова з бажанням отримувати ліцензію в Україні чи в Димінського з бажанням бачити Кучерова на чолі Карпат :) І кого зараз Димінський бачить тренером клубу ? бо Дячук Ставицький вже "виводив" Карпати в першу лігу ... Я б хотів Гончаренка з БАТЄ, але фінансово Карпати навряд чи потягнуть його ...
Сховати
Кучук неплохой тренер. Видна именно тренерская работа, модель игры, дисциплина на поле. Оттуда и результат. Может не все получается, но он еще и года не тренирует. Ес-нно, в Карпаты, на понижение, он не пойдет.
Ну мав там працювати, на сьогоднішній день не знаю, можливо також звільнили :)
Интересно, а когда наше кэривныцтво одумается и сделает выводы.
Сховати
Мы что проигрываем?
Димінський в своєму репертуарі:) Хоча тут палка з двох кінців, що краще розривати контракт з тренером відразу з першими невдачами, чи терпіти як терпів Суркіс в Европі ?