25 лютого 2012 19:46
49

Константин Генич: "С таким отношением к Лиге Европы "Металлист" вполне может дойти и до финала"

Известный российский комментатор Константин Генич оценил шансы харьковского "Металлиста" в 1/8 финала Лиги Европы против греческого "Олимпиакоса".

"С таким отношением к Лиге Европы "Металлист" вполне может дойти и до финала. Конечно, соперник очень серьезный на следующей стадии - "Олимпиакос". Ему чуть-чуть не хватило в Лиге Чемпионов, чтобы выйти в раунд плей-офф. Но если посмотреть состав харьковчан, у них один вратарь украинский, остальные - это сборная Латинской Америки. Плюс Марко Девич - натурализованный игрок сборной Украины."


"Из того, что мне довелось увидеть – поставлю на "Металлист". Уж больно они результативно играют. В процентном соотношении предположу 55 на 45 в пользу харьковчан."

"Кто является фаворитом Лиги Европы, кроме Манчестерских команд? Металлист!(улыбается)" 

Ну и слюни распустили. Я понимаю что жаба душит за наше Динамо,что так бесславно закончили очередной еврокубковый сезон, до последнего надеясь, что турков уберут, и на шару опять будем играть в Лиге. Мы же третьи... Но не тут то было. Надо играть, а не надеяться на бог знает что. Вот Металл играет классно, просто смотришь и наслаждаешься, и даже по доброму завидуешь. Молодцы ребята. Набирайте очки для Украины. А то стыдно, что в квалификации ЛЧ проигрываем, а так хоть на прямую будем попадать, ибо первого места нам не видеть, пока в команде твориться такой бардак!
Сховати
все по делу) ни дать, ни взять)
Ты за своими слюнями следи.Сначала найди хоть один мой коммент в пользу участия Динамо вместо Бешикташа, а потом что-то вякай. Да, меня душит жаба, за то, что Динамо уже который год не может достойно выступить ни в Европе, ни в Украине.Но в отличие от тебя, мне совершенно наплевать, как выступит в Европе Шахтер или Металлист.А на очки и тем более.Потому что я предпочитаю, чтобы мое Динамо попадало в ЛЧ заслуженно, по игре, неважно, через квалификацию, или напрямую.А если не может пройти команды в квалификации - то и в Лиге делать нечего.И я не собираюсь сравнивать свою любимую команду с какой-то Таврией или Метадоном и надеяться, что кто-то нас затащит на своем горбу в еврокубки. Если тебе так стыдно, что нами могли заменить Бешикташ, и за то, что проигрываем квалификации- то за попадание напрямую в ЛЧ за счет хорей не стыдно??? Или этот твой коммент из серии:" люблю поговорить с умным человеком - сам с собой"?Половину сам за кого-то придумал, сам же себе и ответил?
Сховати
Ну, зачем же так явно пропагандировать собственную "жабу"? Тем более, что аргументов никаких - одни лишь "подрастковые" эмоции".
Сховати
Кому же и рассказывать про "подрастковые эмоции", как не тому, кто с ними непосредственно сталкивается ежедневно?:) Хотя если я не ошибаюсь, это у тебя только мозг остался в подростковом состоянии, а так- все остальное достаточно возрастное.Так что тебе уже поздно объяснять значение слова "аргумент".Тем более, что такие сложные для понимания слова, как "пропагандировать", "аргументы" и "эмоции" вероятно и так заняли всю оперативную память? Займись любимым делом, а то корова на развод подаст... Засим вынужден откланяться, так как не имею больше ни желания, ни времени общаться со столь изысканным собеседником.((
Сховати
Что? Обидно, когда рожден дурнем? Это такое... Некоторые, умудряются в этой стране - "прызыдентами" и "проффесорами" стать! Так что - не пыли, почем зря, холоп!))
Сховати
Не могу по этому поводу ничего определенного сказать.Просто не в курсе.Попробуй прислушаться к собственным ощущениям, может как-то и разберешься с причиной своего рождения. А вообще, до твоего случая, я был уверен, что у животных не бывает паранойи.Теперь вижу - ошибался. Все, дальше флудить не собираюсь, можешь мычать вслед, что вздумается.
З приводу симпатій сперечатись з вами не стану- це справа приватна.Як кажуть наші північно-східні сусіди : любовь зла- полюбишь и козла...Якщо керуватись критеріями: подобається більше, бо неподобається менше, то це цілком виправдано. Щодо здогадок, то саме ними ми й керуємось-і ви, і я.Позаяк фактичного підтвердження існування як фармів, так і договірняків ні у вас ні у мене немає.Відповідно висновки робимо на підставі наших певних спотережень.І тут уже є варіанти: якщо закривати одне око, або одне вухо, то картина об*єктивного оточення звичайно змінюється.Це відбувається тоді, коли є велике бажання чорне вважати білим, або хоча б трошечки сірим...
Сховати
Пардон, не туда попало.Это для Solomir 03:12.
" у них возле ворот соперника минимум 3 сценария развития атаки..и это с европейской командой, которая вышла не из самой простой группы" Так Вы не забудьте добавить, что эта "европейская команда", которая вышла не из самой простой группы" в обеих играх еще непременно предлагала еще и свой сценарий развития атаки харьковчан.Так что, уже "как минимум" 4 выходит.То-есть, картина еще радостней, чем казалось...И уровень соперников в этом случае ну никак не оставляет желать лучшего, не так ли?
Сховати
согласен, что соперника вряд ли можно отнести к разряду серьезных и тем не менее, нельзя не отметить атакующие действия Металла и взаимопонимание игроков..уверен, что игра с греками подтвердит неслучайность успехов харьковчан
Не бачу взагалі нічого, за що б можна було зачепитися в питанні симпатії "тхорам": президент з мутними капіталами та минулим; тренер з дуже поганим характером, який вже облажався як в питанні своєї професійної етики, так і в збірній; майже повна відсутність українських гравців в основі, особливо молоді; та й "гівна", як тут наголошували, ой як багато лилося з Харкова на адресу Динамо та Києва взагалі. Ні по одному пункту позитиву не видно. Ну то ІМХО, звісно)
Сховати
Олексію я бачу ви також францюзку вчили:)
Сховати
Хех, та я тільки з Парижу)
Сховати
Париж - город большой и, дураков там бывает - тоже немало.
А как насчет зрелищной игры? по 4 мяча пихают за игру, я например смотрел оба матча с австрияками и могу сказать, что не зря провел время. Насчет Маркевича я не был бы категоричен, один из немногих нормальных украинских тренеров, ну а то что он с Суркисами "по разные стороны баррикад"...разве разберешь чья то вина? политика, мать ее имхо, конечно
Сховати
по всем пунктам согласен!! думал тоже самое написать, пока не прочел ответ) какое отношение имеет прошлое президента и его капитал к игре команды?! + Маркевич сделал из весьма посредственной команды боевую единицу, как на внутренней арене, так и в Европе..и, сборная Украины, кстати, показывала очень солидную игру, когда он был у ее руля. так что можно поспорить с тем, что у него плохой характер, даже если брать во вниме, его интервью. а про украинских игроков он не раз говорил..вот объективно говоря, какой украинский игрок молодой/опытный подходить под атакующий и быстрый стиль игры Металла?! тот же Олейник: хороший игрок, с пасом, ударом, видением поля, но он тормозил атаки..на даный момент, ни один(это конечно не касается Коноплянки, Ярмолы) доступный украинский игрок не вытеснит харьковского легионера и даже конкуренции достойной не составит..
Так мы сейчас тоже показываем зрелищную и результативную игру: 6 мячей Гуанчжоу, 7 мячей Хапоэлю.Судя по всему равных в этом сезоне нам не будет...Опять же осенью очень зрелищно с Маккаби дома сыграли.И с интригой так.Что же еще не нравится?((
Сховати
ну, во-первых, уровень команд оставляет желать лучшего..еще б не хватало, чтоб мы с таким счетом китайцев и израильтян не выносили) тем более при таком количестве голов, сложно назвать нынешнюю игру Динамо зрелищной и захватывающей) а вот Металл показывает содержательную и агрессивную игру: у них возле ворот соперника минимум 3 сценария развития атаки..и это с европейской командой, которая вышла не из самой простой группы
Метал свежее, если можно так выразиться. Хочется полноценной третьей (и четвертой, и пятой...) силы в нашем, надеюсь уже "до недавнего", двуполярном чемпионате.
Сховати
Полностью с Вами согласен, насчет третьей,четвертой и т.д. силы. Но только не иллюзорной, а вполне реальной.Но, к сожалению, пока говорить об этом рано.Да и, думаю, не совсем по тому пути идем к созданию этих "сил".
Сховати
Ну почему...кроты хорями биты, на ДА прошу заметить, мы из Харькова еле ноги унесли, после того матча наши игроки/тренера не имеют морального права на фортуну пенять )) В Европе неплохо выступают...какие уж тут иллюзии? Это Днепр коломо-стеце-рамосовский - сплошная иллюзия после Кучеревского, земля ему пухом
Сховати
Что значит: " В Европе неплохо выступают...какие уж тут иллюзии? "? С Зальцбургом и Мальме выступают?Пусть выступят с одним из Манчестеров, или с Атлетико/Валенсией - вот тогда и будет видно, насколько "неплохо". Относительно нашей игры в Харькове, то я бы не стал приводить ее в качестве примера "силы" Металлиста.О какой реальной "третьей силе" речь, если она сумела проиграть прямому конкуренту, игра которого выглядела, мягко говоря, никак?
Сховати
А чому це Металіст має перегравати Манчестери ? :) Чи Валенсію - це буде ніщо інше як велика сенсація - ви ще можливості команд зрівнюйте хоча би, так само це стосується Динамо та шахтаря, з якого дива, ми вже бачили що Арсенал юнацький зробив з Шахтарем в Лондоні, от перегравати Зальзбург (який вибив між тим з ЛЕ ПСЖ) це якраз і є рівень на який можна вийти в Україні, з Олі шанси 55/45 я ще вчора писав на користь Металіста, але з Манчестером 25/75 будуть.
Сховати
Як це, чому? Згідно висновків коментатора Металіст має виходити до фіналу(що ми, власне, й обговорюємо тут).Тобто з кимось із них він би мав таки позмагатись.Чи за вашим планом, їх усіх мав би вибити, якийсь гіпотетичний Шальке, а в кінці епопеї, виснажений, з купою травмованих та дискваліфікованих, благополучно ліг під харків*ян(десь так як сталося з Вердером).План, безперечно, чудовий, і щонайголовніше, реалістичний!:) До речі 55/45 це шанси букмекерів, чи ваші власні спостереження?:)
Сховати
:) Ну вдалий жереб це одна з умов проходу Металіста в фінал, так було і для Шахтаря і для ЦСКА, без вдалого жеребу важко буде розраховувати на вихід в фінал, наприклад переграти в 1/4 Ман Сіті а 1/2 Ман Юнт. :) мало реалістично виглядає :) Стосоно шансів то західні букмери бачуть не велику перевагу Олі, вже точно не памятаю, щось близько 1,9 на Олі та 2,1 на прохід Металіста, але це звичайна картина для европейських букмекерів щодо східно европейських команд. 55/45 це мої, за основу беру досить проблемну центральну вісь Олі, вона і повільна і вже давно не молода, так і по грі Рубіном - казанці створили 5-6 хороших моментів і всі через центр захисту, не реалізували що правда. Насправді Олі зараз на ходу ну от останн1 19 матчів 17 перемог 1 нічия 1 поразка, це ще з врахуванням ЛЧ, так що суперник в Металіста за винятком Манчестерів та Валенсії, напевне сильніший за решту команд представлених в ЛЕ.
А мы как сыграли бы с одним из Манчестеров и Ателетико/Валенсией, да что там, с тем же Зальцбургом? А Шахтер vs упомянутых тобой как? Табличка Динамо - Маккаби 3-3 на главной до сих пор мозолит глаза. А насчет матча в Харькове, то мой ответ прост - повезло нам чертовски, в футболе так бывает.
Не знаю, удастся Металлисту пройти греков или нет, но единственной командой которая им по плечу из оставшихся - победитель пары Стандарт - Ганновер. Вряд ли уместно говорить о выходе в финал. У меня вопрос: если есть основания симпатизировать Металлисту, то почему нет таких же оснований для симпатий Шахтеру? В чем принципиальная разница между ними, кроме более высокого класса кротов?((
Сховати
Ну от мені до вподоби побудова клубу в Металісті, та "нудить" від шахтаря, різниця в коментарях керівників клубів, як то наприклад: шахтар вже вийшов по деяким показникам на рівень Реалу:) - Палкін. Далі шахтар скуповує та гнобить українських футболістів, в дАнецка в ПЛ грає три фарм клуби в Металіста жодного, саме персона цигана вже вірверне будь кого від цієї команди, і так далі можна продовжувати ще дуже довго, в Металіста немає цього "гівна" вибачте за французьку ... тай стосовно класу я би посперечався, клас шахтаря в Україні побудований на арбітрах а в Европі цього року вже всі побачили той клас як і на зборах де немає українських арбітрів.
Сховати
Якщо йдеться про симпатії до президентів та клубного менеджменту, то питань нема- Металіст тут може дати фору не лише Шахтарю, але й Динамо.Але як на мене, то це не дає підстав, для того, щоб наприклад я(але це - моя приватна позиція) міняв свої вболівальницькі симпатії. Бо мені ще більше пасує клубна політика, скажімо, Зеніта, або МЮ. Стосовно класу - як мовиться, все - на табло.І в цьму році нічого, впевнений, кардинально не зміниться.Навіть, незважаючи на значний регрес Динамо та Шахтаря. А про "пригноблення" українських гравців - зовсім смішно. Скільки українців грало в основі проти Зальцбурга, не нагадаєте?Це, якщо не брати до уваги ще "українців" Девіча та Едмара в складі...Та і перш ніж робити пугало з Шахтаря, як з гиблого місця для молодих українських футболістів, варто було б згадати скільки, починаючи з 91го року таких було "замариновано" у нас. PS Питання симпатій та антипатій - справа цілком приватна.Тому можу впевнено сказати, що персона Мирона дуже в багатьох людей може викликати не набагато меншу відразу, ніж Цигана.З різних причин, та все ж. Я, наприклад, один із них.
Сховати
Попробую розтлумачити: Циган - ви напевне не будете сперечатись що Шахтар має найбільший вплив на арбітрів в Україні ? І користається скажімо мяко симпатіями арбітрів ( десь так очок з 10 цього сезону арбітри припіднесли їм). При цьому циганча постійно продовжує тиснути на арбітрів та на загальну думку спільноти - хіба це може слугувати прикладом? Циганчак відверто показав себе сексистом - і знову, напевне не будете з тим сперечатись ? Пригадаємо що за такі висловлювання в Англії від роботи були відсторонені пожиттево провідні коментатори каналів скай, в нашому випадку все було замовчане, оскільки і тут сфери впливу шахтяря поширені на ТВ та інші засоби інформації. І це не слугує прикладом ? =============================== По українських гравцях, я не рахував але на контракті в шахтаря близько 100 футболістів !!! близько 80 з них українці - це при тому що задіяти вони можуть ну максимум 30 чоловік. От це я називаю "гнобленням українських футболістів, як на мене то краще не мати в складі українців взагалі, чим створювати фарм клуби під них ? Тут ви можете посперечатись :) проте не будете сперечатись, що шахтар не веде спортивну боротьбу виключно на полі а відверто проводить гру поза полем ? ====================================== Можу з вами погодитись що Динамо діяло схоже на прикінці 90-х та початку 2000-х років, але разом з тим маштаби ніколи не мали таких загрозливих розмірів, і фарм клуби під це не створювались, хоча можливості були. ===================================== Стосовно симпатій - ну мені також подобаються побудови багатьох европейських клубів, наприклад: Боруссії Д., Порто, Твенте, АЗ, якщо йдеться про Росію тоді ЦСКА, та ваше запитання було чим відрізняється симпатія до Металіста та Шахтаря, як бачите різниць більш ніж достатьньо.
Сховати
Як я не намагався, але знову ж не побачив у вашому коменті підтвердження тих самих "різниць".Все про що ви написали - про кротів.Але ні слова про Металіст. "Циган - ви напевне не будете сперечатись що Шахтар має найбільший вплив на арбітрів в Україні ? І користається скажімо мяко симпатіями арбітрів ( десь так очок з 10 цього сезону арбітри припіднесли їм). При цьому циганча постійно продовжує тиснути на арбітрів та на загальну думку спільноти - хіба це може слугувати прикладом?" Можу вас запевнити, що вплив на арбітрів з боку Харкова не настільки менший, щоб це можна було вважати вирішальним фактором.А що ви хотіли, щоб вплив "молодшого братка" був сильнішим?Так не буває.А скигління в бік арбітрів, ФФу і т.п. з боку Мирона більш ніж достатньо. Різниця лише в тому, що авторитет його і вага у тренерському колі нес півставні з Цигановими.Та й, знову ж таки, вагові категорії господарів...Так що у цьому виді - очевидний паритет "симпатій". Не зовсім розумію, хто такий Циганчак, тому нічого не стану заперечувати.Однак, зазначу, що впливу на медіапростір, такого як у Ахметова та Коломойського Ярославський та Суркіс не мають, та я й не бачу, як це може вплинути, на те, подобається мені гра команди, чи ні.Слава Богу, я дивлюся матчі своїми очима, і якщо на українських каналах, то переважно, без звуку. Щодо того, що у Шахтаря найбільше українських гравців на контракті, то це не дивно- найбагатший клуб має змогу перехоплювати молодь.Знову ж таки наголошую, що раніше Динамо скуповувало молодих гравців ще більше, бо зовсім не мало серйозної конкуренції.І арендовані в Динамо футболісти грали не лише в добрій половині команд Вищої ліги, але й першої. Це дуже негативне явище, але цілком природнє для нашого корумпованого футболу.Запевняю вас, якби Металіст мав можливість, то не відстав би в цьому плані ні на крок.Тому Ярославський зовсім не заморочується ні придбанням, ні підготовкою молодих вітчизняних гравців.Просто докупляє певну кількість готових недорогих українців, достатню для того щоб мати змогу виступати в ЧУ.Якщо ви вважаєте це перспективою та благом для українського футболу - це ваша справа.На мій погляд - це нічим не краще.
Сховати
Це вже ніщо інше як перекручування фактів. При бажанні можна знайти з 50 інтерв'ю післяматчевих Луческу ( він циган, він же циганчак) де він жаліється і таким чином тисне на арбітрів, в Маркевича таких найдеться не більше 10, навіщо перекручувати ? Так само не варто перекручувати те що в Динамо в вищій лізі того часу не було фармів як Шахтаря ( Маріуполь, Зоря, Металург Д.) якщо ви самостійно дивитесь футбол та засоби масової інформації не впливають (сильно) на вашу думку. І тут не зрівнянні маштаби. Стосовно гравців, та Ярославського, не думаю що він так само би поступив, можливо ви погано інформовані статки Ярославського складають 3 міліардів доларів, при цьому він тримає бюджет Металіста близько 40 міліонів, так що можливості скуповувати в нього є немає такого бажання. ============================== А я хотів би, щоб клуби взагалі ніякі не мали впливу на арбітрів та не було хоча би в ПЛ фармів та все вирішувалось би на полі а не поза ним, таке маю бажання, і зовсім не хочу щоб будь який клуб користався з арбітрів, бо як показує приклад в Європі це швидко вилазить боком та рівень команд виходить на світло.
Сховати
Якщо ви самостійно дивитесь футбол і розумієте, що відбувається на полі та поза ним, то повинні б розуміти, що на той час про який ідеться відносно Динамо і молодих гравців, то мати такі фарм-клуби в Вищій лізі просто не було сенсу. Ви чи насправді не розумієте, чи прикидаєтесь?До чого тут кількість інтерв*ю Маркевича та Цигана? Справжній тиск чиниться не на прес-конференціях, повірте мені.Як приклад - Кварцяний.Щоб він там не патякав, а в іграх з тим же Металістом, чи Шахтарем, при необхідності лучан як "вбивали" так і "вбивати" будуть. "Стосовно гравців, та Ярославського, не думаю що він так само би поступив, можливо ви погано інформовані статки Ярославського складають 3 міліардів доларів, при цьому він тримає бюджет Металіста близько 40 міліонів, так що можливості скуповувати в нього є немає такого бажання. " Можливо ви просто недостатньо інформовані, але мушу вас засмутити: український ринок дійсно талановитої молоді достатньо бідний.Тому бути 3-4м у черзі великого сенсу немає.І якщо ви особисто вважаєте, що 40 мільйонів бюджету, 3/4 якого "з*їдають" латиноамериканські "інвестиції" достатньо для конкурентноспроможної боротьби на цьому ринку, то у Ярославського вистачає здорового глузду навіть не намагатися цього робити, щоб не пускати на вітер гроші. Вірите, чи ні, але я б також хотів, щоб у нас був конкурентоспроможний чемпіонат з більш-менш рівними самобутніми командами, а не дві колонії фарм-клубів.Але це, на жаль залежить не від вас і не від мене.А такі президенти, як Ахметов, Суркіс, Коломойський навряд чи зацікавлені в цьому.А Ярославський, на мою думку, крім того, що не має належного впливу, для будь-яких самостійних дій, так ще й навряд чи цікавиться якимись загальнофутбольними процесами, що не мають прямого відношення до його улюбленої іграшки - Металіста...
Сховати
Дик :) перепрошую але ми вели розмову про симпатії до клубів. Що формує такі симпатії, як не засоби масової інформації ? Тому я привожу приклади з після матчевими коментарями. Коли ми вже так плавно з вашої волі перебираємось в площину здогадок, а саме чи робилоб так Динамо колиб в нього була така необхідність ? Давайте будемо клеїти дурнів - я буду говорити ні, ви будете говорити - так, є факт того не було. А зараз є фарми. Також є просто ганебні факти засудження суперників Шахтаря в чемпіонаті Україні, ну хіба треба для цього викладати в 25-те відео з ютуба ? Такого арбітражу більше немає для жодної команди, я саме говорю про тендеційність яка повторюється з матчу в матч, чи працює Металіст з арбітрами - думаю працює були такі матчі - але знову таки маштаби не до порівняння. По Кварцяному - ну я насправді думаю що він здавав гру як Металісту та і шахтарю, це якраз в його стилі а потім шоу, арбітри там виступали в якості третьої зацікавленої сторони, та вели так би мовити контролюючу функцію ( на випадок якщо щось не так піде). По Ярославському - я саме про те що можливість в нього є встати в чергу не четвертім а другим а при бажанні може і першим постояти за молодими талантами України - не хоче, і як на мене правильно робить - навіщо ? Він же починає розвивати власну школу, створив акаждемію - не сумніваюсь що він доведе це діло до пуття, тільки тут років з 5 потрібно не меньше, якщо не більше. І так я думаю що 40 міліонів достатьньо для створення конкурентної команди, потрібен якісний менеджемнт по всіх напрямках клубу. Приклад ЦСКА - бюджет 36 міліонів Эвро - 48 в доларах, це при тому що в Зеніта - 101 в доларах, Динамо М - 60, Спартак - 71, Локомотив - 64, Рубін - 56 міліонів, як бачите 6 бюджет не заважає при якісному менеджемті боротись ЦСКА за перше місце в Росії, та показувати стабільно високі результати в Европі.
Я не думаю, что Генич такой уж простак, видимо по старой советской привычке болеет за экс-советские команды. Достаточно вспомнить ставший популярным комментарий матча Динамо - Бешик: его радость голу Гармаша помните? :) В этом ведь и смысл боления - болеть за своих вопреки пессимистическим математическим выкладкам. Тем более Металу есть за что симпатизировать.
Эмоции не контролирует, разум забивают напрочь. А насчет финала, последней командой такого класса в финале ЛЕ был лет 12-14 назад Галатасарай. С тех пор с составом дешевле 100 лимонов так далеко никто не доходил. Команды класса МХ обычно "отстреливают" ещё до 1/4 финала, вряд ли в этом году будет по-другому.
Сховати
:), це він в огляді на НТВ говорив, так що там вже не було емоцій. Інше склад Металіста за останні пів року подорожчав з 72 міліонів до 86 міліонів, так що навіть при проході Олі вартість гравців Металіста зросте до такої умовної цифри в 100 міліонів, не кажучи вже про зростання при виході в пів фінал чи фінал.
Брага
Дополню cheb, а Фулхем? я не знаток цен на игроков, что правда составы Фулхема и Браги стоили по 100 лямов и дороже? речь об основном составе, я так понимаю?
Сховати
я сомневаюсь, что основной состав Браги вместе с резервным будет стоить 100 млн.)) им просто неоткуда взяться, дешевые бразильцы, скупаемые оптом)
Фулхем - 98 міліонів Євро, Брага - 68 міліонів Євро ... Ні мова йде про вартість гравців команди загалом, по Бразі це 29 футболістів, по Фулхему - 27 футболістів. Доречі вартість Металіста вже зросла до 93 міліонів доларів, в Євро 69.9 - 26 гравців.
Сховати
это на сегодня или на момент финала? ясности ради
Сховати
Це на сьогодні подивився, тоді скоріше за все було більше, бо був ще Бобі Замора вартість якого була 8 міліонів Євро.
Сховати
проте не було Погрєбняка :) ЗІ Тоді був ще Золтан Гєра
Сховати
Погребняк оцінюється в 3,5 міліона. Ну от посилання http://www.transfermarkt.de/de/fc-fulham/startseite/verein_931.html
Хотелось бы, поинтересоваться: а кто - знаток цен?
Ага, толковый.Только мысли бредовые...)
толковий коментатор ))))