Автор: Михаил
Зареєстрований: 02.04.2011
Останній візит: 16.04.2014
15 січня 2012 13:26
28

Прогнозы на 2012 год

...Отмазываясь отсутствием чисто футбольных новостей и неимением самого футбола, решил создать этот, "неблагодарный" блог. Я предлагаю всем, кто посетит эту странничку, оставить свой  прогноз на будущий футбольный год с небольшими (если можно) комментариями... 

Ну а вот что я вижу в своем хрустальном шаре :)

Шахтер будет третьим по окончанию чемпионата

...И в этом я уже не сомневаюсь. Хочу сразу отметить, что позиция моя весьма обьективна, а доводы следующие:

1) Без Луческу всяким "И.О." будет очень трудно совладать с бразильцами на сборах, а особенно с их любовью к неожиданным и дальним путешествиям. Как итог, это выльется в потерю очков с командами-аутсайдерами и уменьшением чемпионских перспектив.

2) Еще одним важным аргументом станет и игра Металлиста, харьковчане как никогда близки к столь желанной ЛЧ и мотивация здесь будет запридельная.

3) "Кадровый вопрос" тоже наступит им на горло, как бы сейчас не распинались глоры Шахтера о глубине состава, но потеря основного кипера и ведущих игроков центра поля  (Жадсон ушел, Вильян уйдет) обязательно на них отобразится.

Динамо наберет минимум 27 очков из 30 возможных

...и при этом не проиграет ни один из 10 матчей. Как бы вы не ненавидели Палыча, он умеет отлично настраивать команду под один определенный турнир, когда и календарь позволяет, и амбиции сводятся лишь к одному трофею. 

В этом трансферном окне ДК больше не купит игрока дороже 1,5млн $

...а если честно, то я сомневаюсь, что вообще будут какие-нибудь приобретения. Нет, не буду говорить о "полной укомплектации", тут скорее проблема в другом — в слишком широком выборе Палыча. Большинство позиций уже настолько перегружены, что весной давать равноценные шансы игрокам будет сложно и скорее всего, они окажутся баластом. Остюда и следующий прогноз...

В это межсезонье нас покинет, как минимум 3 игрока и заявки А (ЧУкр)

В принципе, свою позицию изложил чуть выше.

Ровно через год, в этот же день, уважаемые болельщики Динамомании будут лестно отзываться о Семине

При этом он останется в статусе главного тренера ДК ;)

 


 

http://www.youtube.com/watch?v=KRNujr86C2A Кучер грає двома руками в штрафній площадці, передивіться спочатку одною потім другою. Двума руками !!! І що ??? Це далеко не всі відео які можна передивитись !!! Як шахтьор грає в цьому сезоні завдяки арбітрам!!! http://www.youtube.com/watch?v=jrHQh6v2U-4 НТВ аналізує шахтьор безпредел по донецки !!! Подивіться що робить Хюбшман, 3.00 - тейшейра 3.21 - , Адріано - 3.38, це не просто мали бути червоні, це малиб бути піврічні дискваліфікації для цих уродів данецких, а що маємо навіть жовтої картки не було ... І таких відео ще багато - безпредел по данецкі ... А що робить Коліна ? ІЩЕНКО - шахтьор - Кривбас, ІЩЕНКО - шахтьор - металург Д ІШЕНКО - маріуполь - Дніпро Що сталось з Іщенком та нічого як судив так і судить за данецкую власть !
1)"Шахтер будет третьим по окончанию чемпионата" Я не против! Может так и произойдет! 2) "Динамо наберет минимум 27 очков из 30 возможных" Сдесь сложно предугадать. Поставлю 25. 3) "В этом трансферном окне ДК больше не купит игрока дороже 1,5млн $" Думаю, что купит. 4) "В это межсезонье нас покинет, как минимум 3 игрока и заявки А (ЧУкр)" Пожалуй соглашусь. Есть такие кандидаты. 5) "Ровно через год, в этот же день, уважаемые болельщики Динамомании будут лестно отзываться о Семине" Видать не суждено мне быть уважаемым болельщиком Динамомании.
синоптик решил отвлечься от основной работы?:) 1-кроты ниже хорей-ога-а Янукович подаст в отставку (и причем тут мотивация Металлиста когда в чукре спортиные компоненты ничего не решают???) 2-автор заранее знает что мы сольем кротам в их норе? в принципе исход чукра понятен где-то с октября 2011-так что не в 27 очках дело 3-или пишем- не учитывая Мехмеди, или вообще ничего не пишем 4-вообще ни о чем прогноз 5-так сейчас многие и про Газаева хорошее говорят))) у Динамомании есть болещики?)))
Сховати
Странный комментарий, такое впечатление, что выводы о блоге вы делали по словам других пользователей. 1) Металист уже на мотивации обыграл Шахтер, и сделал это с помощью спортивных кондиций; 2) Вы бы внимательней прочитали, я думаю, что нам вообще не светит поражение ;) 3) больше (!!!!!) не купит игрока дороже 1,5млн $
Сховати
Как можно набрать 27 из 30 в 10 играх и не проиграть??? Просчет те)))
"Ровно через год, в этот же день, уважаемые болельщики Динамомании будут лестно отзываться о Семине" То есть те, кто не будет лестно отзываться о Семине, не уважаемые болельщики? :) Беспроигрышный прогноз :) Предсказывать не берусь, но надеюсь, что ровно через год Семин останется для болельщиков Динамо только неприятным воспоминанием. "В это межсезонье нас покинет, как минимум 3 игрока из заявки А" Если нас покинет Милош, то сойдет даже за пятерых :) "Динамо наберет минимум 27 очков из 30 возможных" Тут согласен с Соломиром. "В этом трансферном окне ДК не купит игрока дороже 1,5млн $" См. выше коммент Соломира. "Шахтер будет третьим по окончанию чемпионата" Учитывая отсутствие Луческу, скандалы с Рыбкой и бразильцами, это вполне обоснованный прогноз. Но не думаю, что он сбудется - слишком зависим наш внутренний чемпионат от влияния Рината Ахметова.
Шахтер будет третьим по окончанию чемпионата -------------------------------------------- Не думаю що будуть якісь В.О. але це на справді немає ніякого значення, АРБІТРИ а ЇХ в шАхтаря в кишені більшість не опустять його нижче другого місця, марні фантації, хоча звичайно приємні :) ------------------------------------------------- Динамо наберет минимум 27 очков из 30 возможных ------------------------------------------------ Можливо, тільки не завдяки Семіну а завдяки суперникам в ЧУ рівень яких над-то слабкий щоб протистояти гравцям Динамо навіть просто без тренера чи тренером Семіним це одне і теж, хоча я особисто сумніваюсь думаю 25 - максимум, можливо і меньше на 2 -5 очок. ---------------------------------------------------- В этом трансферном окне ДК не купит игрока дороже 1,5млн $ ------------------------------------------------------------ Вже купили за 4,5 говорять Мехмеді :) меньше чи більше точно не знаю але точно більше 1,5 :) і ще будуть дорожчі :) ----------------------------------------------------- В это межсезонье нас покинет, как минимум 3 игрока и заявки А (ЧУкр) ------------------------------------------------------ А бажано набагато більше, від 5 до 10 гравців - дармоїдів. ------------------------------------------------------ Ровно через год, в этот же день, уважаемые болельщики Динамомании будут лестно отзываться о Семине -------------------------------------------------------------- Якщо Семін втримає Динамо на перших двох місцях то він залишиться літом, але після ЛЧ де Динамо опозориться з цим горе тренером його вже звільнять, тому через рік вже точно буде новий тренер, а хотілось би не чекати так довго і звільнити вже.
Сховати
1) Там вже й думати нічого, збори точно проводитимуть В.О., а судді... ну не факт, що вони сильно допоможуть, все ж таки хочеться вірити і в Коліну, і в справедливість федерації, ну і хоча би в фарт :) 2) Я залишаюсь при своїй позиції відстоювання Сьоміна і видання йому авансів 3) малось на увазі без Мехмеді, див. вище 4) 5-10 забагато, хоча було б правильно, але забагато с точки зору логіки 5) див. пункт 2 :)
Сховати
Хочеться вірити в Коліну :) ну вірити можна в Коліну ... Тільки що було в грі Кривбас - Шахтар ? гра рукою Срни це червона і пенальті, і щоб Шахтар виграв цей матч ? Сумніваюсь. Далі Шахтар - Металург Д. на диво грали в футбол, тільки знову хтось там забіг в штрафну Металурга Д і арбітр ставить пенальті - всі задоволені :) і Шахтар і Металург Д. Карпати - Шахтар - очі замилено результатом 0 - 5, а що було насправді ? Два пенальті з повітря при явній симуляції Селезня, на виході малиб 60 хвилина матчу рахунок 0 - 0, а так 0 - 5 і всі забули про арбітрів, це те що я бачив :) а були і епізоди в інших матчах, про які не говорю бо повністтю не бачив цих матчів. Так скромненько плюс шість в трьох матчах від арбітрів для шАхтьора .... З якого дива це має припинитись ? Хіба ці арбітри кудись дискваліфіковані ? Так що вірити можна в Коліну тільки він нічого не зробить. Вихід запрошувати на всі матчі чемпіонату іноземних арбітрів, не можуть наші арбітри судити чесно і не треба - сказати допобачення і на все добре. Але хто таке зробить правильно ніхто і Коліна також. --------------------------------- Семін - чому ви вірите що Динамо заграє, якщо вже рік не видно цієї гри при Семіні ? В Росії його ніхто, давно за тренера не рахує, так він не може більше ніде працювати крім Динамо, ніхто його не покличе і нікому він не потрібен. Сліпа віра в диво, що тренер який не слідкує за розвитком футболу вже з добрих 10 років, може дати результат ... на старому багажі знань накопичених ще в при союзі та початку 90-х років ..... Його можливості вже давно вичерпані, ну не зможе горбатий запорожець змагатись з новими Мерседесами, Вольцвагенами і так далі, як ви той запорожець не тюнінгуйте ...
Сховати
Ну Шахтар - Кривбасс як не мене, це єдиний, але дуже великий прецедент останнім часом, з цим сперечатися не беруся. Щодо Карпат, я був на стадіоні того вечора і бачив моменти падінь з хорошого ракурсу, потім неодноразово переглядав повтори і якшо чесно, то більше "було", ніж "не було". Говорити про 2 пенальті, і як наслідок надломлену гру можна скільки завгодно — Карпат не було на полі зовсім і це їх проблеми, а не проблеми судді. Металург не бачив, сперечатися не буду, але там (напевно) суть в тому, що обидва клуби донецькі (тобто один з них "фарм") і я не думаю, що була потреба "купляти" суддю, чи впливати на нього — перемога мала бути і так. І от виходить, що не так все погано у нашому суддівстві...А в Коліну я вірю як в інструмент, вірю що незаангажований італієць відважиться принамйні вигнати декількох винуватих і тим самим суттєво збільшити ризик "на ринку арбітрів" ;) ------------------------ Щодо Сьоміна, так, нібито рік пройшов і все таке... Але я вірю, тому що йому поки що не дали справді працювати, найкращий трансфер минулого вікна Браун Ідейє — на цю позицію Сьомін хотів іншого футболіста, потім йому підсунули сюрприз з Єременком, впродовж сезону не грав Михалик — основа київської оборони (більш потрібний як "авторитет на полі"), тобто справді, якщо оцінити ситуацію тверезо, Сьомін "витанцював" від можливості гравців те, що міг... І не треба мені тут про "та можно було краще працювати на трансферах" або "треба розганяти баласт". Якби міг, думаю розігнав би, але розірвати контракт з професійним футболістом, за яким стоїть такий самий професійний агент...
Сховати
http://www.youtube.com/watch?v=_dD8fnxs5Hs Не знаю який у вас був ракурс на стадіоні :) та ракурс повторів, рука прижата до тіла мяч влучає в лікоть, якщоб не лікоть то в груди попав би :) Таких пенальті не буває ... http://www.youtube.com/watch?v=KO7Hgn8pLFw Це чиста симуляція, гравець сує ногу в воротаря, воротар демостративно прибирає руки, та арбітр робить те що мав зробити ... Ось доказ ... http://www.youtube.com/watch?v=2VTxdpgwVRI Ситуація один в один, тільки тут справедлива червона Зозулі (друга жовта), за симуляцію, а там пенальті :) І не варто говорити що Карпат не було на полі це не є результат. Питання а міг шахтьор забити без арбітра, відповідь не міг, без арбітра булаб погана гра та відсутьність Карпат на полі, та результат 0 - 0 http://www.youtube.com/watch?v=2H1B-i13kfA Пенальті в ворота Металурга, фарм клуб фарм клубом, але що би Шахтар робив без пана ІЩЕНКО !!!!! який і мачт шахтьор Кривбас обслуговував ??? Ну не судять так в Європі, тому шахтьор не може нічого зробити з Зенітом та Апоелом дома, Апоеля на полі не було як і Карпат у Львові, але який результа - 1-1... Це 0-5 не більше як замилення очей, факт що без арбітрів шахтьор цього сезону вже далеко б відстав від Динамо та Металіста на очок 10 так точно ...
"В этом трансферном окне ДК не купит игрока дороже 1,5млн $" 1.5?
Сховати
Тоесть не больше 1млн евро, хотя возможно меня не так поняли, имелось ввиду, что ДК больше не купит игрока дороже этой суммы (без учета Мехмеди)
Сховати
Я то понял, но дешевле этой суммы тоже) Хотя я уверен, трансферы будут!
Було б непогано, якби так i сталось, як ви прогнозуете. Тiльки адекватнi вболiвальники команди, надiюсь, нiколи Сьомiна не будуть сприймати, як повноцiнного тренера Динамо!..
Сховати
А я практично впевнений в тому, що зовсім скоро до нього відношення буде радикально іншим... Такий вже він, український вболівальник, дуже легко кидається в крайності ;)