24 грудня 2011 10:53
9

С Новым годом, с Рождеством Христовым!

Шановні друзі! Дорогі вболівальники!

Прийміть мої найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Ці свята мають особливе значення, адже вони є символом завершення всіх справ старого року і водночас сповнюють наші серця надією на краще, рясніють безліччю планів і задумів у році новому.

2011-й для нас, динамівців, виявився важким і неоднозначним. Адже на тлі лідерства в чемпіонаті країни душевним болем відгукуються наші спогади про невдачі команди на євроарені. Разом з тим будь-яка поразка – то є урок і досвід. Лише правильні висновки і аналіз пройденого можуть бути запорукою прогресу і нових перемог. На це і спрямовані наразі наші помисли й діяння. А здійснення усього запланованого неможливе без вашої підтримки, наші щирі вболівальники.

Ми сповнені рішучості при вашій підтримці подбати про те, щоб яскравих футбольних свят у наступному році, що пройде під знаком Євро-2012, у нас з вами було якомога більше.

Висловлюючи вам велику подяку за те, що ви ділили з нами не тільки радість перемог, а й гіркоту поразок, у ці святкові дні бажаю вам міцного здоров'я, особистого щастя, яскравих звершень!

Нехай завжди у ваших домівках панують мир та сімейний затишок, а у ваших серцях звучить чарівна мелодія Віри, Надії й Любові!

З Новим 2012-м роком та Різдвом Христовим!

З повагою,
президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор СУРКІС 

Спасибо за розвал.Тфу три раза!
Ушастого под елку хочу!!!Очччень давно хочу
Какие такие "яскраві футбольні свята" запланировали эти кукловоды на следующий год??! Хм, похоже, пора валерьянку впрок запасать. А за поздравления спасибо.
Спасибо, Игорь Михайлович! И ждем от Динамо подарков в течении года(!) в виде ярких побед, выигранных титулов и полезных трансферов!!! И мы поздравляем Вас, Игорь Михайлович, и всех в нашем родном Динамо с наступающим Новым Годом и Рождеством! Желаем вам здоровья и успехов. И гарантируем болельщицкую поддержку, с радостью порадуемся победам, но нещадно раскритикуем за плохие результаты :) Желаю всем и верю в то, что Новый 2012год будет более успешным, чем уходящий 2011г!
...вообще, что такое новый год для болельщика ДК: торт на столе, девушка под столом и два - три качественных(многомиллионных) приобретения, которые будут согревать сердце в 2012 году!
ждём поздравлений селекционеров...
Повстидайся президент!!краще поздоров народ Ізраілю з Ханукою - негоже тобі вспоминати Різдво - в тебе тут рідні живуть!!
Вас, Игорь Михайлович, тоже с наступающими праздниками! За команду всем нам не краснеть, Позитив всегда с ДК иметь! Чтоб на долго( не на момент) - Болела б думал : " вот это президент!"
Сховати
Плюсую!