12 листопада 2011 14:05
10

Президент ПФЛ выдвинул свою кандидатуру на пост президента УПЛ

Президент Професіональної футбольної ліги Мілетій Бальчос повідомив про своє рішення висунути власну кандидатуру на посаду президента Прем’єр-ліги України.

Наразі відомо, що нового керівника Об’єднання футбольних клубів вищого дивізіону буде обрано у ході Загальних зборів Прем’єр-ліги, які відбудуться 9 грудня 2011 року.

Коротка довідка:

Мілетій Бальчос народився 15 травня 1949 року на Тернопільщині. За час своєї кар’єри пройшов трудовий шлях від тренера аматорських команд та команд другої ліги до президента Професіональної футбольної ліги. Є автором численних розробок з питань управління футбольним господарством, а також відомий тим, що під його керівництвом розроблено комплексні цільові програми розвитку футболу, затверджені Кабінетом Міністрів України. Мілетій Володимирович має великий досвід роботи у сфері управління футбольним господарством, який отримав, працюючи на посадах відповідального секретаря ПФЛ, заступника голови Комітету збірних команд ФФУ, заступника голови Комітету професіонального футболу ФФУ. З 2008 року повернувся до ПФЛ на раніше займану ним посаду відповідального секретаря, згодом ставши виконуючим обов’язки виконавчого директора. Цього ж року очолив об’єднання професіональних футбольних клубів як президент. Займаючи цю відповідальну посаду, Мілетій Бальчос вирізняється принциповим ставленням до роботи, а основним кредо, яке є основною складовою його діяльності, - це повага, рівне ставлення до всіх суб’єктів футболу і неухильне дотримання регламентних і статутних норм.

За період трудової діяльності отримав дев’ять державних нагород, із них три бойові, у тому числі орден "Красная звезда" та з 2006 року звання – Заслужений працівник фізичної культури та спорту України.   

Опять всех в Гугле забанили? "у 1979-80 роках брав участь у бойових діях на території Афганістану у складі групи підсилення бойових операцій Генерального штабу Збройних Сил СРСР"
Сховати
слюшай, дарагой, ты гугл "банишь", или инфу читаешь? там же написано, черным по-белому: "За період трудової (!) діяльності отримав дев’ять державних нагород, із них три бойові"... Или ты хочешь сказать, что... Лана, не буду.
А мне вот интересно, где в футбольной "трудовой" деятельности он успел получить боевые ордена? %) Этот вопрос не к этому человеку, про которого я, честно говоря, не слышал раньше. Возможно, он прожил достойную жизнь, и награды постоянно находили своего героя... но боевые ордена за трудовую деятельность не дают, к счастью. Описка, однако же... И еще - страшно за УПЛ, поскольку у него в наше "смутное время" большие шансы стать ее презиком...
Сховати
Ну это смотря ,где он эту трудовую деятельность осуществлял,так сказать...
Сховати
...та да - оттого и страшно!))
Как не дают? )) Ты у Литвина спроси...у него есть!
Сховати
Тю... на него! У него и не только боевые, но и "геройские" есть - за неконституционный "разрулёж" в 2004... Ну так, Литвин(ов) - он же из тех, славноцарских родов старинных, которым при рождении дают поручика, а далее - за выслугу лет... к 18 - впору генералов давать. А в его-то года, он давно должен "генералиссимусом" ходить! ...хотя, кто его знать, может под трибуной прячет такие погоны))
Хан дал отмашку на смену тушек. Интересно, будут ли "Динамо", "Днепр", "Арсенал" и "Кривбасс" выдвигать свою кандидатуру или, понимая всю бесполезность данного действия, решат сэкономить деньги и нервы.
Скромно!
Сховати
И со вкусом! )))