11 грудня 2010 14:10
11

Липпи все ближе к сборной Украины

С тех пор, как Марчелло Липпи был замечен вместе с президентом ФФУ Григорием Суркисом на товарищеском матче Швейцария - Украина, постоянно циркулируют слухи о том, что итальянский тренер может возглавить сборную Украины.

После того, как Григорий Суркис несколько раз опровергал эту информацию, Gazzetta dello Sport все же добилась от него признания возможности такого назначения:

"Липпи - уникален. Это великолепный тренер! Но больше мне нечего добавить. Он - не тренер сборной Украины. Может ли он возглавить Украину в ближайшем будущем? Никогда не говори "никогда"!".

В то же время появилась информация, что предварительный контракт уже подписан, хотя переговоры сейчас зашли в тупик из-за разногласий по поводу зарплаты. Ему предлагалось 5 миллионов евро за 1,5 года, но представители Липпи хотели бы лучших условий.

Гришу меньше всего волнуют успехи СУ.Ему надо заполучить "всемирную величину",а там хоть трава не расти.Ему надо заткнуть своих недоброжелателей,мол чё вам исчё надо - сам Липпи!
Сховати
Как раз таки Григорий с удовольствием бы оставил Калитвенцева. Иностранного именитого специалиста хочет наша Власть, и давят на Суркиса))
Сховати
согласен! Уця видимо Харьковский подсыльный.
Липпи шикарный тренер-это безспорно,но зачем он нам?Он едет в Украину зарабатывать деньги!У него нет амбиций и ему не надо ничего доказывать!Тупой заработок денег!=(((Он нам не нужен!
Сховати
Ну і логіка. Якщо тебе послухати, то тренер із світовим ім'ям бруднитиме свою репутацію тільки зароблянням грошей в Україні. У всіх відомих людей є репутація, і в переважній більшості випадків репутація коштує дорожче грошей. Репутацію легко споганити і дуже важко виправити. Додай сюди той факт, що остання роботи Ліппі закінчилася для нього провалом і він сказав, що втомився від футболу. Але це далеко не найкращий варіант ось таким чином закінчувати свою кар'єру у футболі. Тому, не дивно, що він хоче реабілітуватися. Тобто у нього буде достатньо мотивів, щоб не просто заробляти гроші в Україні.
Сховати
ліппі, ліппі, а що він досяг? В 1996 виграв кубок, це 14 років назад було, зараз кожні 3-4 роки змінюються усі тактики! як на мене КАЛІТВІНЦЕВА ТРЕБА ЗАЛИШИТИ! і без шеви у збірній, це буде мікросфера, куди краща, бо шева молодь елементарно знищує (можливо і не бажаючи цього) Ліппі це відмивання грошей чи ми намагались зробити усе, але... ІМХО. З.і. Ліппі- це не та людина для СБУ. Блохіна б...
Сховати
не хочу тебя расстраивать, но Кубок Мира Липпи выиграл всего - навсего 4 года назад. Это не считая пучка Скудетто и ЛЧ
Сховати
1996 для нього був кращим, ЧМ 2006 він виграв, м*яко кажучи... вилучення Зідана і тп, я не вважаю це досягненням, офіційно все гуд, але чисто вболівальницьки, мені тоді байдуже було хто переможе... Для Ліппі Італія- Батьківщина, а Україна(Польша, Азеррб, Узбек, Татарст,Турц.,Киргиз.) - інший континент, а мені особисто подібні тренери не подобаються.
Сховати
Факти кажуть проти твоїх уподобань. Успішних прикладів західно-європейських тренрів у цих країнах вже чимало: - Гус Хіддінк зі збірної Росії - Дік Адвокаат із Зенітом - Лучано Спаллетті із Зенітом Тобто всі західно-європейські тренери високого рангу досягали успіху з російськими командами. Тренери рангом нижче (Божович, наприклад) не досягали.
У тебе теж дивна логіка. Калітвінцев взагалі(!) нічого ніколи не вигравав не на рівні юнаків і немає великого досвіду міжнародних змагань. Не те, щоб у 1996 чи 2006, а взагалі ніколи. Баталії 19-річних не рахуються. Так, він чудовий тренер для молоді - це факт, але не факт, що він чудовий тренер для головної збірної. Він також ніколи не тренував за межами України, коли Ліппі тренував в одному з найсильніших чемпіонатів світу. З Калітвінцевим збірна, по-перше, не грає у красивий футбол і, по-друге, результату немає. Нічиї з Польщею, Канадою, Швейцарією, виграш у другого складу Чілі і програш Бразилії - це далеко не той результат, який ми всі очікуємо. А часу було вдосталь, щоб хоча б один з цих компонентів (красива гра чи результат) був досягнутий. Отже, за які заслуги його залишати? Через те, що він наш? Такі аргументи не сприймаю вже давно. Для мене головний аргумент - це досвід, результати тренера, його філософія гри, його авторитет. На словах філософія гри у всіх тренерів, включаючи Калітвінцева, чудова, але далеко не в кожного тренера вона підтверджується на ділі.
"Ти шо, курва, не хочеш стопіісят карбованців получать? Ти диви на нього: савсєм абарзєл пацан!"(с.)