3 грудня 2010 19:42
180

Игорь СУРКИС: "Лужный находится в числе кандидатов на пост главного тренера команды"

Президент «Динамо» Игорь Суркис прокомментировал слухи о том, что нового главного тренера команды назовет после матча с «Шерифом».

«Лужный находится в числе кандидатов на пост главного тренера команды. Он честно делает свое дело. Не нужно увязывать игру «Динамо» с назначением на должность главного тренера того или иного специалиста.

Я ни с кем из тренеров в переговоры не вступал. 15 декабря никакого решения и представления нового тренера команды не будет. Только после 15 числа я буду проводить консультации, разговаривать с Олегом Лужным. Принимать эмоциональное решение не нужно».

Все люди, успокойтесь. Хотите или нет, Лужный тренером не будет.
Докторе Рибо, не будь таким серйозним. Мені також не все одно як грає Динамо. Просто від тренера у цій грі ну-у-у дуже багато залежить. Он, у кротів за кілька останніх років два бразили втекло, які коштували чимало мільйонів, і це за умови, що супер-Луческу був, і Ахмєтов не дурак. А от з Динамо, яке зараз в кризі, чомусь не втікають. Отже, щось у Динамо "таке" є. За що і тримаємось.
Сховати
А Санек?)
Дати шанс Лужному потерять 2 место и сезон
От якби був не Семін а якийсь Моуріньо або Лобановський то і розмови про інші варіанти не йшло. А міняти шило на мило не хочеться. Краще дати шанс Лужному принаймні до літа
Українську вивчав в інстітутє культури, но нє в кієвскам. І клава у мене рускоговорящая. Докторе Рибо, ми про футбол і Динамо, чи про рівень грамотності?
Сховати
А в чому різниця? А що до клави, то зробити ії україномовною - лише справа бажання. А сам я - русский во всех поколениях, какие помню, украинский изучал в киевской школе, правда в 70-х. А знание языка, на котором говоришь - уважение к самому языку и традициям этого народа. А что касается киевского "Динамо", то мне все равно, кто тренер, мне не все равно, как команда играет! Все остальное - базарный лепет.
Если выбирать только среди двух кандидатов, то я тогда Лужного выбираю - "Я тебя всё-таки давно знаю, а этого кота в первый раз вижу."(с) :)))
І ще - шановні, ви не думали, що всі так звані учні Лобановського до Лужного були - я перепршую - "СХІДНЯКАМИ". А Лужний "ЗАПАДЕНЕЦЬ", а у западенців менталітет дещо більш "проєвропеїстіший", вже вибачте за словесний виверт, ніж у кієвських мальчіков. І Сьомін та Газзаєв це не набагато краще цих мальчіков. І якщо деяким інтілігєнтам (на кшталт Enrike & K) подобаються більш інтілігєнтниє масквічі, аніж прямий западенець ЛУЖНИЙ, то такі аполегети підсвідомо бояться сильніших від себе. Ховайте свої комплекси хлопці. ДИНАМО ваші комплекси не повинно стосуватися...
Сховати
Сідай - двійка! І де ці хлопці українську вивчали?
Я ніколи не пишу, а більше читаю. Але мене досить часто дивують манери спілкування на цьому сайті. Таке враження, що один одного хоче тільки образити і принизити. Тепер для 222 dunamo Твої аргументи А Лужний "ЗАПАДЕНЕЦЬ", і що у нього більш менталітет "проєвропеїстіший", ніж у кієвських мальчіков, не мають під собою багато підстав. На власному досвіді знаю (частина моєї розини з Західної Украхні, а частина з центральної Київщина більш точно). Можу тобі відповідально сказати, що стільки завісті і підлабузництва, якщо можешь вирішувати питання як на західні Україні порівняно з центром і сходом не бачив. І западенць бо більшій в більшості не є прямі, а досить часто є "хитровиєбаними". Але як і в кожному регіоні є нормальні, є непорядні і тому подібне. Лужний виглядеє для мене порядною особою сам по собі. І він має проєвропейські погляди не тому, що є западенець, а тому що поїздив трохи по світу, побачив як і де все працює і маючи здоровий глузд і розум, зрозумів, що ці принципи працюють. Якраз Маркевич, який також є западенець, але ніколи не поїздив по світу продемонстрував іменно свою "хітровиєбаность," або як російська приказка говорить и рыбку сьесть и на .... сесть. Лужний якраз демонструє певний гонор и самоповагу. Він зробив певну роботу і досить нормально. М'яч круглий і різні ситуації трапляються. Але той стан в якому він дістав команду і результат, що він зміг показати додає надію, що при нормальному розкладі він зможе щось зробити. Стосовно того, шо він буд помічником і міг все бачити і нічого не робив, то то є спірне дуже питання. Таке враження, що тут на сайті всі начальники і ніхто з вас не є підлеглими і не знаєте, що переважно вирішує начальник. Розумний начальник може спитати вашої думки, і прислухатися до неї і прийняти розумне рішення, але нажаль розумних начальників дуже мало. Газаєв не виглядав як такий розумний начальник.
ну так в этом и суть хочет ли сам президент сделать команду такой какой мы ее старые фаны знаем и помним!!!или ему выгодно что бы такое дерьмо продолжалось каждый год !!!нужен нормальный западный спец и желательно с именем наших нормальных нету !!!!!!!А насчет денег так снизить зарплаты и что бы игроки их отрабатывали а не получали и скинуть нафиг баласт в виде ненужных игроков основы и дубля которых наберется не на одну команду!!!!
От найцікавіше, що УЦЯ має рацію. Динамо - це не ІМС, а ГМС. І про Ахмєткіна та його амбіції в ЧУкрі вірно сказано. Це тактичний відступ у стратегічній війні за збереження клубу. Тим паче дружбан Ярик з Металлом теж напирають не без допомоги Ахмєтки. Нехай татарське чмо потішиться відривом. Нехай. Суркісу це більш вигідно. Я з Суркісом "знайомий" ще з літа 1993 і його переворотами у Динамо. І з шубами, на які так напирають кротяри. Але такого гравця як Григ.Мих. ще треба пошукати. Ахмєтка може й шарить по вугіллю, металу і талановитим бразильця, але скільки він шукав свого луческу, який йому цих бразил і сватає? А Григ.Мих. і Лобана повертав і від шуб викручувався, і ЧЄ-2012 вигриз ,і при Ющенку вижив, і не тікав з країни як Ахмєтка в Монако під час апельсинової революції. Саме Григ.Мих. вірішує - зараз йому з усім важко вирулити. Тому буде Лужний (за якого я обома руками!!!) чи ні, НЕ ВІД КАНДИДАТУРИ СЬОМІНА ЗАЛЕЖИТЬ.
После Батэ Игорёк подумал: А нафиг трать миллионы на всяких Семиных если Лужный может тренировать за тарелку супа.