3 лютого 2010 16:03
14

Денис БОЙКО: "Я пришел завоевать место в основном составе"

Дениса Бойко, який повернувся в "Динамо" з оренди в "Оболоні", головний тренер біло-синіх Валерій Газзаєв вважає перспективним воротарем, який може скласти гідну конкуренцію Олександру Шовковському.

- Як пройшли перші збори команди?

- У "Динамо" і в "Оболоні" підготовка зовсім різна. Кілька днів потренувався і вже втягнувся. Уже повністю включився у робочий режим. Усе абсолютно нормально.

- Не набридає кожень день роботи одні і ті ж вправи?

- Ну чому одні і ті ж. Вправи різні, повністю робота відрізняється і все поставлено на досить гарному рівні, завжди щось нове для себе пізнаю.

- Наскільки важкий для тебе початок сезону?

- І раніше було важко, перехід зовсім інший до тренувань. Якщо раніше я готувався з другою командою, то тут зовсім інші навантаження. За півроку в "Оболоні" у мене були набагато менші навантаження. 

- І як себе почуваєте на зборі, як в ізоляції?

- Ну, вже десь на десятий день роботи вже починає все трохи приїдатися. Сусіди по кімнаті, тіж самі обличчя (посміхається). У приниципі все нормально, розумію, що це все збори, які підуть на користь. Я вже до цього звик, Ну в номері живу з Петровим (нападник "Динамо", який в юніорській збірній України став чемпіоном Європи 2009 року). 

- Ти себе ввжаєш третім воротарем у "Динамо"?

- Ну чому ж. Я прийшов доводити, що я не гірший і завоювати місце в основному складі. У команді є три рвіноцінних воротарі, і не можу сказати, що я третій, другий чи перший за рангом. Є три воротарі, які конкурують між собою і кожний хоче довести, що саме він кращий і хоче грати в основному складі.  
 

Удачи, Дэн!
С хорошим настроем парень!!!Это радует!)))))))
Приемник СаШо! Удачи ему)
Денис,звісно,молодчина...В нього великі перспективи)))Хоча воротарі у нас усі три,безумовно,самодостатні.А прорахунки,справді є у всіх,воротарі теж люди...Хоча помилки захисту і воротаря,мабуть,найстрашніші....Але у нас в рамку є кого ставити........Це - чудово)))))))))Нас чекають великі перемоги...
Блин,про Богуша еще помнят,он тоже,кстати,отличный киппер,просто,как сказали/написали выше,у всех бывают ляпы,вспомнить того же СаШо )
За ворота можно быть спокойным, вратарей у нас хватает )
бойко лутше всех
БОЙКО нормальный парень !!! Давай Денис!!! Пускай СаШО поднатаскает тебя немного и становись в рамку!
И смотри нам не твори чудес как Пан Богуш!
Сховати
У вех бывают ляпы, так что не тошни этим
Приятное впечатление производит, как и его игра.