Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 34
Коментарі по темі:
По молоді, хочу сказати: я і раніше подивлювався матчі молодіжних команд і не було ще такого, щоб Ю-19 показувала набагато привабливіший і осмисленніший футбол ніж головна команда. Все-таки пацани нестабільні, часті ротації, незігранність. Зараз же просто парадоксальна ситуація - юнаки грають якісніше і цікавіше. Респект тренерам і команді Ю-19 і ганьба тренерам і гравцям основи.

По Кадару, думаю в центрі захисту він буде корисним. Лиш би його не ставили на лівий фланг (при грі в 4 захисника) - там він відверто слабкий (навіть гірше Антунеша)
Показати
Марко, просто с Вами соглашусь!
А у молодежи уже усы пробиваются, уже становятся мужиками! )))
Коментарі по темі:
"ПСЖ Барсу? 4:0??? Апчхи!"
Будьте здорові! :-)

Досягнення Вашого колективу вражають, вітаю!
Є ще люди здатні творити тут і зараз.
Показати
Maрко, дякую!
Коментарі по темі:
В данній ситуації, коли майже все втрачено, вважаю правильним було б награвати своїх молодих.
По Кадару. Погуглив трохи, подивився його гру. Особисте враження - на фланзі грає слабко, в центрі - може скласти конкуренцію і навіть виграти її
Показати
Maрко, Свои молодые, если у них конкуренции нет, ловят звездочку и перестают прогрессировать. Будут Очигава или Бурда играть лучше Кадара - отлично, их в центр обороны.
Погоджуюсь з автором.
Я поважаю Реброва як гравця, я не знаю його як людину, але як тренер він невпинно падає в очах.
Не знаю, чи можна так говорити, але мені здається дуже не добру службу зіслужили тих два чемпіонства. Мабуть ССР (та й мабуть і президент) так повірив в свою геніальність, що наразі із впертістю, вартою кращого застосування веде команду на дно.
Складається враження, що тренер і команда перебувають в паралельних світах. Я не експерт, але ним і не треба бути, щоб побачити, що команда регресує, а молоді дарування просто деградують.
Показати
Суркис как-то мельком намекнул о том, что эйфория имела место и они не заметили минусовую тенденцию в развитии команды. Но болельщики об этом уже не первый год кричат, а кто нас слушает? Лестные оды и дифирамбы приятнее ласкают слух!
No results found.