Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 43
основа в дубле не может играть,там ограничение по возрасту
Показати
А кто сказал что 2ой состав должен играть в дубле? В первой команде 18-24 человека.
Чушь.Он что не сможет ни за какую сборную играть?Надо услышать разъяснения ФИФА
Показати
чілаєк-мідвєд, ти шо - дебіл? футбольний гравець у цю ігру може тільки за одну сборную іграть. за РОДіНУ, панімаєш? чукча ти с тайгі гг абясняю тобі, шо регулюється ФІФА це такою методою - вдіваєш труси, тапки з майкою, і біжиш за команду лучіх футболістів твоєї матушкі-батьківщини. при цьому ти маєш бути громадянином цієї страни, якої (матушкі-батьківщини) ти вдягаєш майку. і не конає така хуйня, шо ти побігав за одну країну, яку ніби вважав матушкоу, а тоді поміняв паспорт, і хуяриш за іншу. патамуша мамів не може бути дві чи більше в одного чілавєка, хай навіть він і футболіст. вилазе ж ніби з одної вагінальної пизди людина, райт? али коли ти кагбе зрікся свої кагбе мами і взяв енчого паспорта - нехуй тобі бігати в такій майці з маминоу фамілійов написаною. от тобі і всі разясненія, шо існують на цей час. хочеш - уточнюй в уефа абощо.
хакя вам, молодим любікелям футбола, цілком би законала кілєга, коли чувак то за мілан, то за манчстер побігав би, і похуй шо бразіл - може і за англію і за італію хуярить зборну кагбе, да ГГГГГГГГГГГГГГГГ ето адскій смех лунаїт по футболістам алієвим і мідвєдам-коментаторам
Пусть валит. Мне Газ не нравится. Нет ни игры ни результата.
Показати
А что ты хотел за пол года работы увидеть?По конкретней. Пусть работает,отвалите будь ласка.За 3:0 с Шахтёром я многое ему простил:)
пусть возрождает славу североосетинского футбола!
No results found.