Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 48
просто в любой сборной, не только в нашей, мотивация выходит на первый план, т.к. тренировочный процесс не может быть таким, как в клубах, ведь сборные не так часто играют и не так часто игроки вместе собираются, поэтому твой пример немного не удачен. извини.
Показати
Ну це твоя думка всього-навсього, безперечно, генії типу Моуріньйо і Гвардіоли не вкладаються в таке поняття. І ми не зможемо оцінити достовірно тренерство Блохіна в Динамо поки він не пропрацює ним хоча б сезон (хоча сумніваюсь, що такий варіант можливий взагалі). Про мотивацію в клубі і збірній - категорично не згоден. В клубі гравець грає по контракту (якщо легіонер), тому битися за клуб не буде так, як власні вихованці. Він знає, що в нього є 3 роки, ЗП капає, все в ажурі, тому це вже завдання тренера його мотивувати гризти газон і виносити з поля суперника. В збірній абсолютно інша ситуація: в збірній грає еліта, найкращі представники футболу своєї країни, і якщо кістяк із зірок більш-менш не переживає за місце в основі, то молоді і гравці, що не часто запрошуються, вже апріорі готовівбиватися на полі за честь країни і за те, що вони є елітою, мають право грати на рівні збірної - а це найвища честь для футболіста. Тут тренеру треба лише формувати з цієї сукупності настроїв і психічних станів дух команди, яка має перемагати в конкретному матчі. А тут Блохін дасть багатьом фору, бо він переможець по суті своїй. Це робота періодична, дуже мотивована з боку гравців, відсутній тренувальний процес на рівні клубу (тренування носять методичний характер, ігрова практика і тактичний вишкіл закладається клубом). Тому порівнювати тут нічого не варто.
после такого вью, это не мужик.., так тряпочка, половая... - команда хочет стать чемпионом, и не становится им, что не провал?; - команда вылетает из Европы, не проходя откровенно (не в обиду им) слабее соперников, снова не провал; - воспитываются игроки - какие, хотелось бы спросить... пока все деградируют при ЮПС.
Показати
Боюсь что Семин понимает что нигде он больше не нужен будет. С таким подходом ему только перволиговые команды из Сибири тренеровать. Мне как-то обидно что этот человек тренерует команду и сидит на месте на котором сидел Лобановский. Как можно сказать "завоевали второе место" в отношении Динамо. Или не назвать такой сезон провальным... Rumata правильно сказал, не получится приучить болельщиков к таким результатам и такой игре
Блохин тренировал ДК? Нет? Чего тогда с Москвой сравниваешь?
Показати
Паралелі самі собою напрошуються, і це не дивно, розглядаючи ймовірність приходу нового тренера, дивитись на його успіхи з іншими лубами. А успіхи ці негативні, Блохін тренував клуб і ледве не провалив його в нижчий дивізіон, маючи одне з найкращих фінансувань в РПЛ. Думаю, задуматись можна. А як згадати історію з Чорноморцем - взагалі біда, щоправда він там спортдиром був, але все ж. Те, що він зі збірною вигравав відбір і дійшов до 1/4 ЧС - його заслуга як мотиватора і харизматичного лідера. Хто розуміється в футболі знає, що різниця в процесі тренування і мотивування клубу і збірної - глобальна і кардинальна. Все інше просто вигадки фанатів.
я даже Газзаева уважать стал больше. Пришел, сказал: выиграть ЛЧ. Нет результата, сказал: все плохо и ушел. У этого же, ЛЧ просрали, ничего страшного, есть ЛЕ и ЧУ. Просрали ЛЕ, параллельно КУ, и снова ничего страшного, еще есть ЧУ. Теперь и тут уже просрали, опять ничего страшного, и никаких ни к кому претензий... и увольнений тоже (к сожалению).
Показати
п.с. говорю просрали, потому что ни о какой игре речь не идет, игра чисто на результат. О болельщиках тренер думает, как и об игре. Нет ни тактик разнообразных (кроме одной), ни прессинга ни какого и т.д. (список большой может быть), вот поэтому и просрали.
Олексій Пожаловаться 04 мая 2012 19:24 ответить Я просто за те, що якщо братись за щось - то змінювати всю систему. І, як на мене, заміна лише тренера нічого не змінить. А досвід з тренуванням Динамо послідовниками Лобановського у нас є - прикрий. Не вірю я в Лужного-месію, чи того ж Лесика, Калітвінцева, Блохіна, Дем*яненка... *** 1) смена тренера всегда что-то меняет, примеров полно, перечислять не буду. 2) те же Лужный, Демьяненко и Блохин знает что такое ДИНАМО КИЕВ и знает, как эта команда должна играть (в отличии от ЮПС). При Блохине не бегающие покинут клуб, при Демьяне играли в ЛЧ (и кстати трофеев у него больше с ДК в Украине), с Лужным за 4 матча вышли с группы в ЛЕ с 1-го места...
Показати
Ну Блохін вже як тренера клубу показав себе в ФК "Москва", Лужний дав лише пару матчів в ЛЄ на морально-вольових, а чемпіонат при ньому остаточно був просраний, ще до Нового Року. Теж не варіант. Лесика тренером не бачу, дуже він м*який і зашуганий (хоча Суркіс таких любить, приклад - Сьомін). Хіба що Дем*яненко як тренер щось-таки показав, ще й в Динамо, потім і в Азії. Але нічого Динамо не світить ні з яким тренером, поки ми маємо такі "цікаві" рішення і дії від президента.
так в том то и дело, что ему на дают тренировать, а только выручать, когда надо. а игру (никакую) и результат (никакой) этого старикашки терпят, и даже сейчас молчат, ни слова от руководства ДК...
Показати
Я просто за те, що якщо братись за щось - то змінювати всю систему. І, як на мене, заміна лише тренера нічого не змінить. А досвід з тренуванням Динамо послідовниками Лобановського у нас є - прикрий. Не вірю я в Лужного-месію, чи того ж Лесика, Калітвінцева, Блохіна, Дем*яненка... Хоча погоджуся, хто б не був - гірше не буде. Хоча, як бачимо, за останні 10 років все тільки і гіршало. Тому в цьому плані у Динамо імені Суркіса перспективи безмежні!
ты думаешь что Шева,Миля,Али посмеют его послать, как посылают этого старикашку?? я в такое не верю, если честно.
Показати
та ты и в то, что Лужный Шахте -15 проигрывал тоже не веришь :-)
чушь... еще раз чушь... вспомни предпоследнюю ЛЕ после Газзаева... выход с 1-го места... думай, прежде чем чушь пишешь.
Показати
А ти згадай, як при Лужному в чемпі від кротів ми після перерви в сезоні на 15 балів відставали. Ну що Лужний, ну зміг він провести 2-3 матчі на морально-вольових і все, здувся просто як тактик і стратег. Щоб щось оцінити, треба хоча б сезон тренувати команду, а не місяць.
No results found.