Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 236
Синхронно думаєм:)))))
Показати
Главное что б когда мы думали о победе на 90+1 мин =) в этом была уверена команда!!!!!!!!!
Одна заміна - Єрьома замість Гілі і зовсім інша гра, і рахунок 2-0, і Кравцю з Ярмолою є кому пас дати :))
Показати
во-во и Я о том же.
тим більше Саня і раніше показував свої найкращі матчі саме проти слабших команд,а проти сильних часто нічого не виходило. А нам потрібна супер гра не проти молодіжок і кримтеплиць, а проти Барс, МЮ, Порто і т. д.
Показати
и се они играют в чемпионате Украины ))
Для Саши работа и в ЧУКР найдётся.
за "что ли" +500. І в мене "что ли"... В цьому і є наше відношення до Сашка -хочеться щоб заграв, щоб приніс користь команді, щоб був лідером, щоб забивав і тут же - щоб не тянув на себе одіяло, щоб не викидав свої "коники", щоб не спортив мікроклімат в команді, щоб і в захисті відпрацював і пас дав, щоб... А підсвідомо віриться в це - 50 на 50. Не знаємо, що від нього чекати :(. Тому і новини такі дратують - ще не ідол вболівальників, а таке враження по кількості новин - що Месія P.S. лишіть його в спокої, краще хай спокійно тренується, може якраз користь буде :)
Показати
Ты меня абсолютно верно понял!
"я анализирую более глубже" - зразу видно журналіста з адекватною самооцінкою (можно "более глубоко" или просто "глубже") Вадим,де ж нам простим смертним до такого глибинного аналізу:)))
Показати
Не, Остап, Артемка(Enrike) - нормальный парень! То я сегодня немного выделуЮсь))) Артём, ты только на меня не обижайся. Лады?))
Алієв НЕ Динамівець - ВІН Сьоміновець:))))
Показати
Точно! Симбиозник значит :-)
В зв"язку з тим, що в нас на воротах СаШо, "Зеніт" відмовився від позору пробивання серії пенальті і нам присудили технічну перемогу по-пенальті 3-0 Ураааа товариші!!!!
Показати
Пенальты взагалы выдмыняються в ворота динамо.
Гравцям треба, гравцям. Нехай тренують пеналі, чи ти думаєш, що вони всі такі майстри що їм їх тренувати навіть не потрібно?
Показати
Конечно, " майстри ", тут даже не может противоречий.
Ну чому зразу здувся, ви голи бачили??? чи понавіть якщо помилка, то вже треба закінчувати з футболом?? чи більше ніхто не помилявся?? ну чому не підтримати 17річного пацана - а зразу здувся.... супервболівальники блін:(
Показати
Во всех товарниках именно Коваль пропускал ,а не САШО ! Но я не к тому что он плохой воротник, просто на данный момент САШО лучший, вот и все !!!
Із варіантів - тільки Шева
Показати
Почему только Шева? Ведь Ерема играет скорее всего атакующего хавбека. Ибо на какой позиции тогда играет Гусев? А то что Еременко оказался на правом фланге, ну так во время атаки все игроки Динамо смещаются: то в центр, то на фланги.
No results found.