Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 187
Чому динамівці не доводили до логічного завершення котратаки в другій половині другого тайму ( виходи 3 в 3, 4 в 3) , тому що гравці Динамо : Вербіч,Циганков,Беседін,Караваєв вже до тієї пори прилічно "наїлися" футболом , затративши багато сил на високий пресинг і тому , логічно знесилений організм і втомляний мозок приймали вже нелогічні рішення, в наслідок чого гравці почергово бокопорили такі вибігання в контру..Чому ТШ не зробив заміни, на швидких і з холодною головою Родрігеса,Цітаїшвілі,Шапаренка????Замінити Караваєва на Цітаїшвілі або Караваєва на Родрігеса з переміщення Циганкова на його рідну позицію, а Родрігеса в центр на позицію форварда.Шепелєва, потрібно було міняти відразу після перерви на Гармаша чи Шапаренка(хоча в останнього не ні функції на полі).Пацан в останніх іграх зовсім не грає.Напевно, йому потрібно пройти курс реабілітації в дублі ,як Шапаренку.Дуже сподобався вчора Сидорчук!!!!
Показати
SheriFF_2, потому что Караваев и Кендзёра наглухо закрыли Исмаили ,что создало трудности Тайсону. У Цыганкова с Кендзерой так не получалось никогда .
План на сезон майже "виконаний" : чемпіонство в який раз проср...о, виліт з кубку в середу гарантовано, вихід з групи "смерті" ЛЄ під великим питанням....."Дякую", пане Суркіс ,з нового сезону все по- старому????
Показати
SheriFF_2, цей сезон Суркіс спише на Хацкевича, тому в наступному сезоні тренером також буде Михайличенко. Тобто терпіти ми це все будемо мінімум до літа 2021 року, якщо Сіркіса не заберуть інопланетяни або Михайличенко не подасть у відставку.
Хтось думав,що Шабанов після гри з Копенгагеном наше всьо, окрім самого Шабанова???? Тьома набий собі нову татуху на ж......і " Я люблю Карпати" ...Добре, що Жора не пустив другий , простався йому до кінця сезону....Треба Самбрано награвати за основу , а то по черзі бокопорять Кадар і Шабанов...
Показати
Одна проблема для тренеров Динамо, Самбрано правоногий, а наши тренера ж не любят когда два цз одной ноги, зотя Кадар с Шабановым играли вместе.
SheriFF_2, Мля,ну при чем тут Шабанов,если мыслить более шире,к тому что вообще происходит?Изначально было понятно,что ААМ в короткие сроки не сможет улучшить качественно игру команды.Если,повторюсь,если у него это в итоге выйдет-то будет длительный процесс.А то в крайности все бросаются,то Шабанов-лучший,то Самбрано наигрывать уже,в след.игре накосячит Самбрано,кого тогда наигрывать надо по этой логике?Гармаша в центре обороны?
З гравців , що можуть зіграти на місці ЦЗ залишились :Кадар,Шабанов,Самбрано,Кадірі і Попов( останні двоє теж на травмах)...так що шанс буде у кожного.Особливо маю надію на Самбрано і Попова.Але поки основними будуть Кадар і Шабанов.
Показати
SheriFF_2, є ще варіант з переведенням у центр захисту Миколенка, а на фланзі тоді конкуруватимуть Сідклей і Піварич.
Только в третьем домашнем матче под руководством Михайличенко «Динамо», наконец, повело в счете!
--------------------------------------------------------
Фігня, ми вигравали в "Зорі" 2:0!!!! вже з Михайличенком.
Показати
SheriFF_2, внимательнее читайте - домашнем матче!!!! С Зарей играли на выезде.
Шанс для Шабанова.Думаю захисна лінія буде така: Кендзьора,Кадар,Шабанов,Миколенко.
Показати
SheriFF_2, Шабанов левый. Скорее МоМо. Жалко, что Попов поломался.
SheriFF_2, а выйдет сидор
RogerMilla73, нам то всього треба в останніх матчах: грохнути прибалтів і непрограти "рускій курві" 0:6
Показати
SheriFF_2, нам треба нічию або з Сербами або з Португальцями ауу
No results found.