Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 307
Богданов
Показати
спасибо
Згідний,що Б"єлса гарний варіант для Динамо.Питання тільки в тому чи захоче він до нас?Не погано б було закінчити сезон трансферів на мажорній ноті(зміною тренера),бо зовсім не хочеться,щоб ЮПС нас покинув посеред сезону,краще вже зараз,ліпшого моменту може і не бути(((
Показати
ребята, перестаньте))) все мы хотим, чтобы алкаш ушел, но за 7 дней до старта ЧУКРа уволить его нереально.. а вот два-три неудачных результата на старте сезона - и, согласен, кандидатура Бьелсы вполне реальная)))) Но мы же болеем за клуб, а не за алкаша-тренебы и я не хочу надеятся на то, что Динамо проиграет пару матчей и эту бездарь отправят в Москву.. поэтому я хочу, что киевляне выигрывали, хоть при этом у руля будет алкаш((
Хто б сумнівався)))
Показати
А что ещё сомневаться то(( Я только посмотрел на действия Брауна и Артёмки в последнем контрольном матче, и мне всё сразу стало ясно! А куда или на кого/что смотрят все остальные - одному Ему только известно. Не, я прекрасно понимаю, что большинство из нас - это особи мужского пола, которым совсем не чужды природные инстинкты...)))
Годину тому було 64%
Показати
Им стало известно, что в последнюю минуту двоюродный племянник Велозу заплакал и попросил: "Дяденька, не уезжай". Четыре процента сразу долой. Вот так люди работают.
О,Вадиме,тобі сподобалась гра Брауна? Мабуть в тебе гарний настрій)))
Показати
Ага)))
Браун 2,Мехмеді 2,Кранчар,Каверін.
Показати
спс
Вже 2-0,Браун та Мехмеді забили.
Показати
какой счет
Коментарі по темі:
Це дивлячись де:якщо дивитися на внутрішній чемпіонат,то да,тут згідний,але в ЛЧ дійшли до 1/4,так що палка на два кінці.Ось у нас ЮПС провалив чемпіонат і єврокубки і нічого.
Показати
ЮПС взагалі лузер
Розвалив Марсель? Хм,команда під його керівництвом виграла чемпіонат Франції за останні 18 років!!!! грає в ЛЧ,і доволі не погано(2011 1/8;2012 1/4).І це ви називаєте розвалив команду?
Показати
минулий сезон був провальний!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Мрія Dimetrio,бачити його в Динамо.
Показати
развалил марсель.еще и нас развалит(хотя куда там дальше валить).спасибо НЕ НАДО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No results found.