Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 241
Коментарі по темі:
На рахунок казки про Жиньяка я би посперечався, адже Тулуза не самий сильний клуб, 100 процентів набагато слабша за нашу, та й по Жиньяку пропозицій від інших клубів не озвучувалось... все може бути...Але якщо він опиниться в нас то я побігаю з Марадонною ))))
Показати
Етот футболист с Америки!!)
Неймар до нас не поїде, по одній простій причині - слабкий чемпіонат! Можу сказати одне , що після трансферів Бертольо і Попова складається враження що Суркіс з Газаєвим нарешті взялися за голову, надіюся з форвардом так само буде ( доречі непоганим варіантом є два поляки Левандовскі і Єлень або Нікулае з Осера ) Тепер треба сплавити Ярмоленка ( на лавку або в оренду ), Маграо буду грати на атаку , а Попов на захист. Ніхто не знає Роберт Попов із Осера не брат нашого?
Показати
так брат
Якщо ти кажеш, що Андре подібний на Гільєрме то в футболі ти взагалі нічого не розумієш. Андре більш рослий та атлетичний, з хорошою швидкістю і без здатності швидко набирати зайву вагу... Короче якщо він перейде в наш клуб то я всеруся від радості!!!)))
Показати
"Якщо ти кажеш, що Андре подібний на Гільєрме то в футболі ти взагалі нічого не розумієш" Твоя відповідь тягне на відповідь 14-ти літнього підлітка, максимум... Щодо Андре, то йому 20 років, його тіло ще формується, я особисто з ним не знайомий, але на фото і відео він не тягне на форварда таранного типу.
Что за Андре?Просветите...
насчет того что Андре копия Гильерме, это камрад канеш перегнул. А в остальном он прав. Андре не сильнее никого среди наших нападов, игрок уровня того же Воронкова, никак не выше.
если Андре - то я тоже от радости наложу полные штаны)))
Нічого я не перегнув. Говорячи про дитсадок я мав на увазі не вік гравців, а досвід гри за збірну, форму в якій знаходяться гравці і минулий сезон. Пройдемся по нашому складу: Дикань - перший матч за збірну та і його клуб в РПЛ не в фаворах. Гусь - майже півтора сезони просидів на лавці через постійні травми, та й не зовсім його позиція. Русол - в Дніпрі головними захисниками були Чеберячко з Мандзюком, а далеко не він. Чигринський - працював в Барселоні підігрівом лавок. Ощипко - перші матчі за збірну і страх в очах. Тимощук - колега по амплуа Чигринського тільки в Баварії. Ракицький - він завжди лажав і буде лажати, тим більше грав не на своїй позиції. Яковенко - дебют в збірній і взагалі він якась темна конячка, потенціал і бажання видно, а серйозні клуби не цікавляться. Чому ???... Ярмоленко - ноу коментс. Коноплянка - зарано ми з нього робимо зірку, щоб не захворів хворобою Мілєвського. Зозуля - в Динамо не часто зявлявся на полі це раз, а друге брак досвдіду.
Показати
Убедил.
Всё логично!
Я не Алиевоман , я просто кажу що нефіг датчан розсусолювати поразку, проти них по суті зіграв наш дитсадок...
Показати
Про детсадик ты конечно перегнул. И про датчан, кстати, тоже.
Жаль Леона не спитали, він би сказав - Думаю виграє збірна Катару... тьфу йоп мене за ногу вони ж туди не попали, значить Іран... шо мля опять помилився, вот с...! ))))
Показати
Алекс Аааааа Я под сталом=))))))
Коментарі по темі:
В мене таке враження, що зараз вони хіба на це і здатні... Але наступний рік починати не в МЛС, а в серії А.
Показати
"Милан" всегда остается "Миланом", в какой бы форме они не находились. Да, действительно сейчас они не в лучшем состоянии, мягко говоря. Но, тем не менее, в Лигу попали...
Для чоого нам потрібний опорник, в нас і своїх як г... ( Вуко, Михалик, Юссуф та й Гіоанне при потребі може) Нам потрібен класний форвард і лівий захисник, щоб сплавити Мілю, а Маграо дозволити грати в півзахисті - там йому і місце. А бразильцям сказати - Не хочете пирожка с маком, вот вам рука с факом)))
Показати
)))
)))
Цікаво як би він говорив після матчу будь на полі головний склад, а не дитсадок... Шева і Алієв - більше нікого не треба було б!
Показати
А разве Алиева не было? Это же он штрафной исполнял, когда гол забивали! Кроме него просто никто же не умеет штрафные всегда и с любой точки бить... Я уверен, что это мог только он!!!
Що роблять наші селекціонери ?
Показати
нервно курят в стороне !!!!
Автор: Алекс
10 травня 2010 14:03
Интересное предложение!
Хочу предложить всем маленькую тему для обсуждения - Готовы ли вы ради воспитания динамовской молодежы отказаться на пару лет от трофеев в Украине и участия в ЛЧ, во имя создания интересной, молодой,...