Автор: Eugenefromlviv
Зареєстрований: 11.06.2012
Останній візит: 02.04.2018
6 липня 2012 16:09

Євтушенко : Сєлін може перейти в київське "Динамо"

 Головний тренер "Ворскли" розповів про тритижневий підготовчий збір команди та про можливі трансфери полтавського клубу.
- Вадиме Анатолійовичу, як оціните підготовчі збори в Ялті?

- Попрацювали ми добре. Та, мабуть, жоден футболіст не скаже, що він задоволений етапами підготовки до сезону, адже завжди доводиться бігати, віддаючи цьому багато сил. Наші збори винятком не стали. До того ж, вони тривали три тижні, і під кінець гравці трохи втомилися. Доводиться також констатувати, що не всі футболісти були здорові. Зокрема, Олег Бараннік через ушкодження пропустив практично весь збір і приступив до тренувань тільки наприкінці його. Так само виникли проблеми у Сергія Вовкодава, який пропустив останній тиждень. Всі інші, крім "збірників", виконали повний обсяг роботи.

- Подейкують, що Євген Селін може змінити команду. Ясність внесете?

- До Селіна проявляли інтерес київське та московське "Динамо". Наскільки я знаю, росіяни вже відмовилися від ідеї придбання цього захисника, а от представники київського клубу на стадії переговорів. Мені, звісно, хочеться, щоб футболісти такого рівня, як Селін, нікуди не переходили і залишалися у "Ворсклі", але я чудово розумію, що коли виконавець отримує хорошу пропозицію від одного з грандів, його досить складно утримати.

- Тобто Євген Селін незабаром може перейти в київське "Динамо"?

- Так, цей варіант цілком реальний.

- Були чутки, нібито Олексієм Куріловим цікавиться донецький "Шахтар", а ось Роман Безус в одному з інтерв’ю розповідав, що веде перемовини з кількома клубами. Ці футболісти залишаються у "Ворсклі"?

- Про Курілова нічого сказати не можу. Щодо Безуса - ним також цікавиться київське "Динамо", але я би не радив Роману зараз змінювати клуб. Йому варто добре подумати, оскільки в "Динамо" на тій позиції, де він грає, дуже кваліфіковані виконавці. Тим паче, уже й нові обличчя з’явилися цього літа, відповідно Безусу буде складно пробитися до основи. Гадаю, він все-­таки залишиться у "Ворсклі".