Автор: владимир
Зареєстрований: 16.04.2012
Останній візит: 16.05.2012
5 травня 2012 00:48
6

почему гибнет динамо

я набрался наглости спрогнозировать ,что будет с динамо,если семина не уволят.в последние годы в динамо,почему-то,творится чехарда.и все почему-то к россии.почему газзаев,семин-они дешевые?возникает вопрос,отгадайте какой-нет денег..ой,сглупил-писал по-пьянке...да-нет-писал болельщик Динамо с сорокалетним стажем!!,который играл когда-то в Динамо,хоть и не долго.ДУША БОЛИТ!!!вспомните веремеева,балтачу,онищенко,баля...вам не стыдно?!!1ч  

Ну помним их и что?Я скажу так в 86м Динамо просто повезло то жребием им попали Утрехт,Университатя,Селтик,Рапид,Дукла,Атлетико.А вылететь могли уже от Утрехта и только чудо тогда помогло команде Лобановского в Киеве.То ДИНАМО было средней командой просто тогда в КК небыло английских команд.А реальный шанс засветится имели уже в следуещем году но проиграли Порто в полуфинале КЧ.Так что ненадо рассказывать мифы то была команда которой было далеко до образца нынешней Барселоны.
Сховати
сначала выуучи грамматику,а потом комментируй великую команду Лобановского!с ув.
Категорично не згоден з такою думкою. Геніальність Лобановського полягає зокрема і в тому, що він умів з наявних гравців створювати дуже сильні команди. Так було і в 1975, і в 1986-87, і в 1999 рр. Команди, подібні до класного швейцарського годинника, де всі деталі підігнані з максимальною точністю. А порівнювати ті команди Лобановського з сучасною Барселоною просто некоректно. Крім того, чи може бути сучасна Барселона взірцем, якщо вона в цьому сезоні програла всі турніри, залишилося ще програти Кубок Іспанії? Чому гине Динамо? Я б сказав трохи інакше - деградує. По-перше, менеджмент клубу не відповідає вимогам сьогодення. Майже всіх цих "віце" треба грати з команди однозначно і безжалісно. По-друге, особа президента клубу. Образно кажучи, це має бути диктатор (але не самодур!), якого всі бояться за вимогливість і водночас поважають за працездатність і розум, а не напіврозслаблена особа зі схильністю до пофігізму, яка розривається між Києвом і Монако, між командою і казино. Занадто сильно Ігор поступається Григорію, по всім параметрам. Я вже давно мрію про те, що Григорій покине ФФУ і повернеться на посаду президента Динамо. По-третє, особа головного тренера. Де знайти другого Лобановського? Людину з надзвичайно високим рівнем ІНТЕЛЕКТУ, яка постійно працює над собою і командою. В цьому плані я б виділив О. Головка і А. Гончаренка. В четвертих, це фінанси. А у Суркісів зараз з ними не густо. За рівнем статків це не Ахметови, Ярославські, Абрамовичі, Берлусконі, "Газпроми", арабські шейхи і т.п. Образно кажучи, не можна порівнювати технічні можливості Запорожця і Ламборджіні. А якщо Моура поставити тренером команди села Самогонівка з населенням в 500 осіб, то чемпіоном району він її ще можливо зробить, але області вже ні. Так і в ситуації з сучасним Динамо. Ми все ще живемо ЗАСЛУЖЕНОЮ славою Динамо минулих десятиліть. Але то були зовсім інші часи. На Динамо тоді працювала вся Україна, а сучасне Динамо може розраховувати лише на власні ресурси - і фінансові, і кадрові, і адміністративні. А вони дуже обмежені.
Эту туфту ты будешь рассказывать кому-то другому, но только не мне!!! Ту Игру - настоящую, триумфальную игру ДК, я видел собственными глазами!!!!!
Полный бред Батенька!!!
Бросай курить !!!