Автор: white-blue
Зареєстрований: 08.02.2011
Останній візит: 27.04.2017
Студент.Віддаю всі матеріальні, фізичні і моральні ресурси для підтримки мого єдиного клубу Динамо Київ.Займаюсь боксом.Слідую за Динамо у любу точку країни, незважаючи на наявність коштів.
11 лютого 2011 21:14
4

Стань справжнім фанатом.Приєднайся до 20-сектору.

Хто має можливість відвідувати всі домашні матчі Динамо Київ і любить цей славетний клуб більше за життя і готовий перейняти багаторічний досвід та наші традиції.Станьте фанатом, приєднайтесь до біло-синьої сім"ї.Прийди на 20-ті сектори та віддай свою енергію хлопцям на полі.Саме в цей час вони потребують нашої підтримки.Годі гризти насіння-зміни своє життя вже сьогодні.Прийшовши до нас, ви побачите, що не такі ми уже і страшні.Ви побачите тут хлопців, які віддають усі свої сили заради перемог рідного клубу.Ми гарантуємо вам підтримку та готові взяти під свою опіку та зробити все можливе, щоб ви відчули себе частиною наймогутнішого в Україні фан- угрупування Хто мешкає не в Києві та його околицях, наполегливо прошу не турбувати.
Хто зацікавився пишіть мені, я все детально розповім, буду дуже радий.

я приєднався! і дуже вдячний йому)
Ну частично с тобой согласен, но все же мы не фан-клуб. Нам нужны парни заряжающие 100 минут из 90 и не только, а здесь это не привьешь!
Так, я також прийшов до цього розумом і серцем, але довго вагався, бо був сам і не знав що мене там чекає.Мені досить багато людей пише і якщо з них хоч один залишиться з нами, то мої старання не пропали марно.А якщо нічого не робити, то нічого і не зміниться.
Туда людей так не приведешь(. Все и так знают, где фанаты....вот я например сам пришел еще на 8-ой. К этому нужно прийти разумом и сердцем.