10 октября 2023 14:15
4

Комитет этики и честной игры УАФ начал расследование присутствия игроков "Динамо" U-19 в караоке-баре во время комендантского часа

Tribuna.com обратилась к Председателю комитета этики и честной игры УАФ Франческо Баранке по поводу возможных санкций в отношении игроков «Динамо» U-19, присутствовавших в столичном караоке-баре «Boho Safari» во время комендантского часа.


Они были замечены в сюжете журналиста издания «Украинская правда» Михаила Ткача, речь идет о Дмитрии Кремчанине, Кирилле Осипенко и Владиславе Герыче.

Баранка сообщил, что комитет этики и честной игры УАФ приступил к расследованию, ситуация рассматривается как явное нарушение имиджа футбола.

Безумовно, футболісти покарання заслуговують. Але яким чином тут комітет етики і часної гри. Вони ж не під час матчу там були і чесної гри не порушили. Можливо, було б логічно взяти в них позапланово аналізи на різні препарати (можливо, вони там не тільки сік яблучний пили і вітамінами заїдали). Порушили, нехай відповідають в адміністративному порядку за порушення комендантської години. Якщо додатково передбачено покарання зі сторони клубу - це справа клубу. Трактовка як порушення іміджу футболу досить дивна. Тоді потрібно розглядати всі справи, типу ДТП з футболістами наприклад, це ж також порушення іміджу футболу. Чи затримання пяними всіх осіб, причетних до футболу. Це ж також порушення іміджу футболу.
Скрыть
serg_max, Да, Шевчук - дай пописять подвердит.
serg_max, ДТП з футболістами чи затримання пяними підпадає під пункт 3.1.15 типового контракту "не допускати порушень норм моралі під час роботи і відпочинку, не вживати алкоголь і тютюн" і вже є приводом для санкційних дій зі сторони будь-якого клубу до гравця.

PS. Адмінам вибачення, не туди коментар пішов.
Скрыть
Умник, Так я ж написав, якщо передбачено покарання зі сторони клубу - без питань. У мене питання, яким боком тут комітет етики і часної гри з формулюванням порушення іміджу футболу.