Комментарии пользователя:
Скрыть комментарии
Всего комментариев 214
Невже цей коментатор настільки словесно бідний, що кожен удар він каже "стріляє"? Плюс до цього, постійно ковтає букви як то "центрфорд", "засник", "випердив" і т.д.
Показать
dynamic1927, Плюс, не розуміє, де кут воріт, а де їх центр))
Забарний дискваліфікований чи буде грати?
Показать
Тут було написано, що в орієнтовний склад збірної України входить Забарний, тому я і запитав
Тобто настанова зломати гравця іншої команди - це норм?
Показать
dynamic1927, яка настанова? Розмова відбулася в роздягальні після закінчення матчу.
Справжні вболівальники вболівають за покликом серця, незалежно від того як грає команда. Прикро і боляче зараз усім фанатам Динамо, але вболівати за іншу команду я не зможу і не хочу, бо вона в серці!
А ті, хто вболівають за команду, яка гарно грає називаються глорами!
Показать
Трохи не так, глори вболівають не за гарно граючу команду, а за переможну. Та це дрібниці, зміст такий же.
DrDK, я давно помітив, що після поразок коментарі пише набагато більше людей ніж після перемог! Хоча справжній вболівальник повинен бути з командою якраз після невдач, насамперед! Напевно обіср..ти легше, ніж підтримати! Хоча собак, які гавкають багато, бо дістати до нас не можуть!
Показать
dynamic1927, я давно заметил, что у нас когда новость про какие-то конфликты, то народ активно участвует в комментариях, а в новостях, где можно хорошо обсудить футбол за чаем, в комментариях пусто....)
Так же и на стадионах: мало песен и кричал в поддержку собственной команды, зато против соперника (особенно маты) кричат всегда громко и с удовольствием) но это чуть в сторону к теме менталитета...

А тут всё же тема проблемы, которая длится годами и если проблемы есть, то о них нужно говорить. Желания кого-то уколоть абсолютно нет, наоборот, хочется радоваться и хвалить, но что делать, если хвалить не за что? Разве для Динамо игра, которая демонстрируется из года в год, это удовлетворительный уровень? Не знаю, что тут сказать... но уж точно это не тот случай, где нужно говорить о менталитете. Проблемы у Динамо уже давно и остаются по сей день и точка.
koljan777, і ти також!
Показать
dynamic1927, ну і ти за компанію
SheriFF_2, за кого вболіваєш?
Показать
dynamic1927, Питання ваше не вірне. З таким підходом загального одобрення можна прийти до того стану як в рашці, коли масса все підтримує незважаючи на постійне погіршення ситуації. Питання в тому, що твій конкурент робить щось краще, тому потрібно намагатись не відставати (або якщо не вистачає мозгів вигадати щось своє, то робити так як робить він). А ситуація в ДК дійсно погіршується і при цьому погоджувально кивати головою - це не значить залишатись вболівальником, а хто не погоджується - той зразу ж не вболівальник. Тяжкі часи бувають у всіх клубів, і істинні вболівальники переживають їх з ним. Але треба дивитись на те, що керівництво клубу робить для покращення ситуації, якщо робить.
misha, напевно, щоб не їздити кілометражі в Київ і назад в Польщу на матч з АЕКом
Показать
Так кияни то в Турцию потом летят. С Киева ближе. dynamic1927,
Барабаш, залогінься як "Юрій" і не сили, дитинко! Якби ти знав, що я в житті бачив і що пройшов, то рот би не відкривав!
Геть звідси! Завтра в школу!
Показать
*сміши
Барабаш, "Думаю, Луческу уйдет, подаст в отставку до завтрашнего утра. Наверное, сейчас придет очередной физрук. Надеюсь, в Премьер лиге удержимся. А Днепру-1 и Заре искренне желаю 1 и 2 места в этом чемпе" - Це по твоєму адекватний коментар вболівальника Динамо??? Схоже, ти такий самий троль! Пішов геть звідси!
Показать
dynamic1927, я на слова сопливого хлопчика не реагую,ти ще в житті своєму засраному багато не бачив,дай бог з роками,порозумнішаєш і не будеш незнайомим людям вказувати куди йти.
Ничего не найдено.