25 березня 2024 10:13
8

Агент: "Динамо" свого часу зробило ставку на Бєсєдіна. Ну і де зараз Бєсєдін, а де Яремчук"

Сефер Алібаєв дав коментар стосовно нападника збірної України та іспанської Валенсії Романа Яремчука, який почав набирати форму та відзначився голом у ворота боснійців.

Колишній агент українського форварда Романа Яремчука Сефер Алібаєв висловився про нього.


«Динамо – не чужий клуб для Романа. У Київ він потрапив фактично у 12 років зі Львова, але там в нього не пішло. Його звинувачували, що він порушує режим та п’є, тому в нього під час матчів трапляються судоми. Все це вигадки. Насправді він завжди був режимним», – сказав чемпіон України 1992 року в інтерв’ю «Українському футболу».


Також екс-агент Яремчка додав такі слова про нападника іспанської Валенсії:

«В чому причина? Динамо тоді зробило ставку на Артема Бєсєдіна. Ну, і де зараз Бєсєдін, а де Яремчук? Яремчук ментально інший та більш різноплановий. Взагалі в Динамо тоді Роман був третім чи четвертим нападником, бо за Сергія Реброва також грали Дьємерсі Мбокані та Жуніор Мораєс», – зазначив Алібаєв.

Яремчук кращий нападник за Беседіна прям 100%.
Але завжди є але і часто не одне 1) Беседін тоді себе краще проявляв 2) Яремчук не захотів чекати , боротись 3) Яремчук пішов і не прогадав , хто зна де б зараз був Беседін і Яремчук якби помінялись місцями тоді.
Він провалився у всіх командах що грали в домінуючий футбол, тому які питання у Алібаєва чому на нього не робили ставку в Динамо.
Динамо тоді зробило ставку на Мбокані та Мораєса. Шансів у Яремчука в Динамо було більше ніж достатньо.
Динамо справді помилилось у виборі основного форварда, але таке буває. Яремчук довго не міг розкачатись і почати забивати. Не бачу сенсу акцентувати на цьому увагу.
Сховати
HIM, ну як помилилось? Бєсєдін в першому сезоні забив 9 м'ячів в 22 матчах, Яремчук не зміг забити жодного в перших 9-ти матчах. На кого вони мали робити ставку після цього?
Сховати
Евгений Сидаш, так, це правда. Але помилились в тому, що Яремчук був більш перспективним в результаті. Але знову таки, таке часто буває і не тільки в Динамо.
Проблема в тому, що агент не каже, де б зараз був Яремчук, якщо б він не пішов з Динамо свого часу спочатку в Бельгію, потім в Португалію, потім знову в Бельгію... І де б він був зараз, якщо б не пішов з Бельгії у Іспанію.
Сховати
Biba, чи взагалі як що б Динамо зробило ставку на Яремчука. Де б він був?)))