7 березня 2024 21:03
6

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: "Сьогодні ми не награли на перемогу. "Верес" мав більше бажання"

Наставник "Динамо" Олександр Шовковський прокоментував нічию з "Вересом".

- Завжди неприємно втрачати на останніх хвилинах очки. Але це футбол. У принципі, сьогодні ми не награли на перемогу. Були моменти, ми могли реалізувати їх, але я побачив нашого суперника більше бажання, ніж у нас. Більше мені нема чого додати. Момент із пенальті? Подивлюся його пізніше, бо поки що заважають емоції.

- "Динамо" набирає ходу після зимової паузи?

– Весняний футбол взагалі складний. Усі команди добре готові фізично. Сьогодні ми програли багато боротьби, а щоб вигравати такі матчі нам потрібно бути більш концентрованими та сильнішими. Є певні проблеми. На жаль, сьогодні у нас була невелика лава запасних. Особливо у середині поля. Є травмовані та дискваліфіковані. Розуміли, що суперник на останніх хвилинах гратиме довгими передачами, тож випустили високих захисників. Але... Те як ми втратили м'яч... Могли доводити гру до нормального результату.

Хорошо что признает ошибки. Немного опустятся с небес на землю. Ещё не всё потеряно, но с такими командами очки не желательно терять.
Весенний футбол сложный... А какой не сложный? А если и сложный, то для всех. И тут ДК должен показывать класс, если он конечно же есть...
Я чесно не знаю який у САШО був загальний задум на гру, але коли Динамо, яке хоче здобути чемпіонство, віддає м'яч супернику, який займає 15 (!) місце в турнірці, і більше того - випускає в кінці 5 (!!!!) захисників...ну це трохи позорно для Динамо...Тобто, таким кроком Гусев і САШО розписались, що наша команда не здатна втримати центр поля проти команди, яка бореться за виживання? І відповідно - без Буяльського і Бражка в центрі поля ми ні нащо не здатні? Один Шапаренко не може і оборонятися, і розганяти атаки. Андрієвський грав ситуативно лише на вільному просторі, якого часто не було. Ванат - був максимально відрізаний, бо центр поля ми програли (проти Вереса, на секундочку). Відповідно, Волошин з Кабаєвим теж нічого не могли зробити. Ну а Шепелєв...нащо він на поле вийшов, взагалі не знаю? Можливо б більше толку було б від Царенка. Одним словом...гра в 5 захисників проти Вереса - так не робить команда, яка претендує на чемпіонство
Тренер должен проходить через все. Идем дальше
Ну звісно! У дроворубів Вереса очі більше палали... АНАЛітика від професіонала.
Гугл перекладач??? Втрачати очки це зовсім не окуляри!
Коли вже ви врешті решт награєте? Певен, що НІКОЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!