4 березня 2024 17:39
4

Нардеп від "Слуги народу" пояснив придбання нової квартири у центрі Києва доходами батьків від продажу черешні

Народний депутат від "Слуги народу" під час повномасштабного вторгнення переїхав до нової квартири у одному з нових житлових комплексів на Печерську.


Вперше про нове помешкання депутата стало відомо завдяки публікаціям дружини Крейденка в Instagram, повідомляє Bihus.Info.

Вперше згадка про нове помешкання з’явилася в соцмережах дружини нардепа ще наприкінці 2022 року, але у декларації Крейденка за 2022 рік воно відсутнє. Більше того, відсутнє воно і у власності нардепа або його дружини. Журналісти з’ясували, що власником житла з осені 2022 року є батько Володимира Крейденка. Квартира, площею у 111 квадратних метрів, мала б обійтися орієнтовно у $200 тисяч.

Сам народний депутат після звернення журналістів за коментарем визнав, що справді змінив житло. Але нібито переїхав жити до квартири батька лише у січні 2023 року, а до цього лише бував там в гостях, тому у декларації за 2022 рік її не вказав.

Крейденко пояснив, що його батько мав кошти на придбання такої квартири, бо продав будинок у Мелітополі, а також займався торгівлею черешнею.

"Батьки до цього продали будинок. І мій батько ж займався, а Мелітополь славиться черешнею, і мій батько займався, продавав цю черешню прямо фурами, продавав у різні країни, займався бізнесом", – розповів депутат.


Володимир Крейденко – уродженець Мелітополя, але з 17 років живе в Києві. У виборчому списку "Слуги народу" посідав 123 місце. На момент обрання Крейденко був головою правління всеукраїнської молодіжної громадської організації "Совість і Надія України".


Фото - "Слуга народу"

"Мудрий нарід" схаває. Йому валодька і його "потужні" менеджери нассуть в глаза, а він скаже: "божа роса".
Сховати
Santos, другого народа нет, уж какой есть. И хавает это он не от "валодьки", а от всех подряд уже больше 30-ти лет. И этот же народ сносмл властть на Майданах, и в окопах тоже этот народ. Вы с термином "народ" поаккуратней, если, конечно, уважаете наш народ.
Сховати
Terz, я коли дивлюсь в опитуваннях кого цей нарід готовий підтримати на наступного президента, і там один низкопробний скоморох, що правда він член в рояль не засовував, як теперішній, ще два паяци, які заради грошей свою родину продадуть, дві тварини з паталогічним бажанням влади, які заради влади здатні роздерти цю країну на шматки і підписати будь-що, і НУЛЬ людей з серйозним управлінським бекграундом чи пристойною освітою(не враховуючи військової), то мені здається, що ця країна приречена. Бо ті кого мудрий нарід хоче бачити у владі, то відзеркалення самого народу.
Попит на розумних людей з системним мисленням у владі тут ніколи не з'явиться, навіть після того як за відсутності розвалених і розпроданих заводів з виробництва техніки виборців Зеленського без оснащення женуть на мінні поля. Висновків ніхто не здатен робити. І це закономірно з огляду на загальну деградацію освіти в результаті "псевдореформ" у нашій країні:
Страшніше ніж очікували: 40% українських школярів не мають елементарних знань з математики та читання
https://radiotrek.rv.ua/news/strashnishe-nizh-ochikuvali-40-ukrayinskih-shkolyariv-ne-mayut-elementarnih-znan-z-matematiki-ta-chitannya_322348.html
Далі буде тільки гірше, не здивуюсь якійсь повії через 10 років на чолі залишків України.
Сховати
Умник, я все это знаю, и всегда говорил - воров во власти нам не присылают из космоса, они - это мы. Потому так и живем, потому и воюем. Просто "умиляет", когда кто-то мемом "мудрий нарід" ставит себя над толпой. Ну, если это тешит самолюбие - на здоровье. Я, естественно, не о Вас.