3 січня 2024 11:28
7

"Сіскадовська": на "1+1" подали скаргу до Комісії з журналістської етики через номер "Квартал 95", який висміює жителів окупованого Скадовська

Студія "Квартал 95" випустила номер, який ображає жителів окупованого Скадовська, а також містить ознаки дискримінації жінок. Головна редакторка херсонського видання Кавун.City Євгенія Вірлич подала скаргу на телеканал "1+1" до Комісії з журналістської етики.


"Подібний номер, трансльований на всеукраїнському медіа, зокрема і на деокупованій території, викликав обурення мешканців як Скадовська, так і всієї України", - йдеться в тексті скарги.


Журналістка Марина Данилюк-Єрмолаєва, зазначила що "є публічна історія у виданні FT про страту подружжя місцевих мешканців, які підтримували Україну". Вона також встановила факт, що "Ірина Гатун - зірка "95 Кварталу" любить 9 Травня і пілотки. А ще в 2018-2019 році гарно проводила час в окупованому Криму - в Феодосії, Коктебелі та Ялті".

страна в которой идет война с экранов телевизора насмехается со своих беженцев ...-это днище бездонное вообще как и все что "производит"95 квартал
Сховати
мэр временно оккупированного города сравнил кварталовцев с гнидами
динамо машына, то може подивись номер? Це бл… гумор, і номер був не про Скадовськ. Хайп створюють ні на чому.
Сховати
Netflix, ви вважаєте, що це - гумор? Тоді у мене для вас погані новини...
Сховати
Il Divin Codino, так. Я саме так вважаю. А ви ніхто, щоб мені розповідати про новини.
Сховати
Netflix, Ну для 73% "нетфліксів" і порівняння України з повією і "эбонитовые палочки" і гра пісюном на роялі заходили на "ура". І "сіськадовськ" зайде. Бачу вже зайшов.
Сховати
Santos, ну звісно, має зʼявитися той хто резюмує і добавляє 73%. Просто йдеш за кораблем, щоб бути максимально коректним. Мене не цікавить ваші думки з приводу цього питання.