9 грудня 2023 13:59
3

"Всі питання до клубу": лідер "Дніпра-1" відреагував на чутки щодо можливого переходу в "Полісся"

Лідер Дніпра-1 висловився про його можливий трансфер у житомирське Полісся. За словами, гравця про потенційний перехід розмовлятимуть представники клубів.

26-річний український півзахисник Олександр Піхальонок висловився про чутки стосовно того, що він може перейти до житомирського Полісся.


«Трансфер у Полісся? Всі питання до клубу. Сторони будуть розмовляти, я не знаю, що там за чутки. Подивимось, коли буде трансферне вікно».


Також лідер дніпровської команди розповів, чи має він бажання залишитися в поточному клубі:


«Чи хочу я залишитися в Дніпрі-1? Побачимо. Якщо буде пропозиція, яка влаштує Дніпро-1, який клуб буде робити запрошення, тоді вже будемо розмовляти», – сказав Піхальонок в коментарі програмі ПРОФУТБОЛ Digital.


Піхальонок у цьому сезоні зіграв за дніпрян 23 матчі, в яких він записав до свого активу чотири голи та п’ять результативних передач.


На даний момент Дніпро-1 із 34-ма очками в активі є лідером Прем’єр-ліги України. Кривбас із 33-ма балами іде другим, а Полісся із 32 -ма пунктами – третім. У четвертого Шахтаря 31-не очко в активі.


Фото - СК "Днiпро-1"

Вот бы в Динамо его... В пару к Бражко...
Полісся не буде розпродавати склад при першій нагоді, а розбудовувати сильну команду, тому для УПЛ це звичайно буде добрий перехід. Піхальонок перед еврокубками Полісся добре посилить.
По тональності відповідей видно, що Піхальонок готовий будь-куди перейти, якщо для нього це буде фінансово вигідним. А Полісся зараз клуб небідний і амбіційний. Висновки робіть самі.