4 грудня 2023 19:06
13

Журналіст: "Мілевський – дитячий тренер "Динамо"? Не знаю про конкретну посаду, але Суркіс говорив із ним і сказав, що обов'язково допоможе з роботою"

За інформацією журналіста Ігоря Циганика, екс-гравець «Динамо» та збірної України Артем Мілевський має шанс повернутися до київського клубу.

«Мілевський – дитячий тренер «Динамо»? Не знаю про конкретну посаду, але Ігор Суркіс розмовляв з Мілевським і сказав, що обов'язково допоможе Артему з роботою. І це буде робота у «Динамо» після повної реабілітації Мілевського».

«На нього розраховують у клубі, посаду не знаю», – сказав Циганик.


Мілевський, який мав проблеми після завершення кар'єри, нещодавно пройшов реабілітацію. Колишній партнер Артема по «Динамо» Олександр Алієв розповідав, що Суркіс фінансово допомагав з лікуванням Мілевського.

Уважаемые админу! А можна как то поменьше рекламы?Это просто жесть какая то, даже прочитать ничего не успеваешь, и избавиться от неё непросто. Испортили сайт....
Шкода що Суркіс так і не розуміє своїх помилок, або не хоче розуміти. Перетворив клуб в притулок для неблагополучних колишніх футболістів.
Можно по різному відноситись до Мілі як до людини, але я футболіст він був поцілований богом. З часів Шевченка, на мій погляд, за своїм потенціалом це був найталановитіший гравець в Динамо. Такі як він - це "штучний товар", він "вирішував" на полі. Якщо є будь який шанс, що ві зможе хоча б частичку свого таланту передати діткам, я тільки за!
Сховати
Santos, вы бы дочь отдали на уроки к педофилу? Я, конечно, утрирую, но суть та же. Талант, о котором вы пишите, он не передаст, он и сам то им воспользоваться не смог. А вот психологию слабака, коим он является - легко
Сховати
Terz, "...вы бы дочь отдали на уроки к педофилу?" Це низько і підло. Це з розряду: "...ложки знайшлись, а осад залишився." До речі, схоже питання я задавав своїм знайомим у 19 році. 75(!), сука, процентів сказала "так" клоунам, продюсерам, ларечникам та весільним фотографам, віддавши майбутнє своїх дітей і онуків в руки абсолютних непрофесіоналів. А Міля в футбольній справі відмінний фахівець. Він не злочінець і на ще один шанс, завдячуючі своїй яскравій динамівскій кар'ері, він заслуговує. Це моя сугубо особиста думка.
Сховати
Santos, из-за вот такого страха сказать в глаза человеку, что он бесполезен и просрал себя, мы и живем в кумовстве да в говне.
Сховати
Terz, Ми живемо в гівні від того що не в змозі засудити алкоголізм? А я дурень завжди вважав, що ми там живем завдяки корупції і довбойобам у владі, яку ми вже більше 30 років собі вибіраєм.
Сховати
Santos, так кумовство - это и есть одна из составляющих коррупции. В обсуждаемом случае, взять алкаша Милю на работу, чтоб он свой "опыт" передал детям - кумовство в чистом виде. Витя взял Петю, Юля взяла Сашу, Володя взял весь квартал, а Суркис взял Милю. Никакой разницы я не вижу.
Сховати
Terz, А нагадайте мені чіїм кумом є Мілевський? Він один із багатьох футболістів з системи Динамо. Причому, один із самих талановитих! У всьому світі існує практика запрошення тренувати свої дітячі та юнацьки команди своїх вихованців. Міля прйшов лікування та реабілітацію. І я продовжую наполягати, що він своєю яскравою кар'єрою в Динамо заслуговує на ще один шанс.
Сховати
Santos, если "кумовство" для вас - это дословное значение, комментариев нет. Ведь Петя не кум Юща, Турчинов не кум Юли, и Баканов не кум Зели. Поздравляю, вы победили кумовство. А если серьезно, то я убежден, что в клубе с именем и традициями Динамо, должны работать люди с безупречной репутацией, как бы это не фантастически звучало для нашего футбола. А уж тем более с детьми. А свой "шанс" (который он много раз просрал и пропил), пусть использует на своих детях.
Сховати
Terz, Гаразд. Поживем - побачім. По перше, Міля ще не є дітячім тренером, а по друге, я бажаю йому успіху в разі призначення! В пам'ять всіх радісних моментів, яки мені довелось пережити протягом його кар'єри в Динамо.
Особистий сомельє?
краще допоміг десь але не в Динамо