19 листопада 2023 20:50
4

Спаллетті про вітання "Зеніта" із чемпіонством: "Некоректно прив'язувати спортивні події до конфліктів"

Фото - ua.depositphotos.com


Головний тренер збірної Італії Лучано Спаллетті перед матчем кваліфікації Євро-2024 з Україною відповів на запитання, чому він привітав свій колишній клуб «Зеніт» із перемогою у чемпіонаті Росії вже після початку повномасштабної війни.


«По-перше, у тій команді я тренував багатьох футболістів та працював із багатьма тренерами. Крім того, було п'ять співробітників, із якими я працював у цій команді. На той час Олексій Міллер також очолював клуб. Я отримав привітання з перемогою у своєму чемпіонаті і думаю, що я мав право зробити те саме, привітавши їх з перемогою у їхньому чемпіонаті.


Мені здається, що некоректно прив'язувати спортивні події, спортивну діяльність до конфліктів, з якими я категорично не згоден. Я проти будь-якого конфлікту та війни взагалі. Ми, італійці, у тому числі збірна Італії, дуже близькі до людей, які страждають.


Я і всі ми думаємо про людей, які хочуть жити у світі, про дітей, яких немає. Хочу зазначити, що ми дуже сподіваємося, що цей конфлікт якнайшвидше закінчиться. Ми близькі до всіх людей, які страждають. Я також маю згадати про людей, які постраждали від паводку в Тоскані», - сказав Спаллетті.

Никогда этот лысый мудак не нравился. Разве что, перед уходом в газпром был симпатичен, как тренер. После рашни практически ничего не показал. К тому же ещё и лицемером всегда был.

Теперь дело принципа вдвойне (после слов Чеферина) обыграть Италию и отправить в отставку это чучело.

P.S. Интересно дать послушать эти слова Де Дзерби, который весь этот ад пережил.
Сховати
Google, згоден з Вами по всіх його людських якостях. Але людина виграла з Наполі серію А. Це не досягнення?)
Сховати
Cossack 1927, Досягнення, одне-едине. За приблизно 20 років тренерства в Серії А. До цього були провали в Ромі та Інтері. В Наполі перший сезон був теж провальний, потім виграв чемпіонат.
это не конфликты долбаный ты мудазвон а самая настоящая война с геноцидом и бомбёжками мирняка